Spirituele vakanties

Spirituele vakanties

 


BACK TO BASIC WEEKEND PANHEEL op bezoek op OER KRACHTPLEKKEN IN LIMBURG 

Je kan onder de sterrenhemel slapen ( of onder afdak ) of in de joert of tuinhuisje of je eigen tentje opzetten als je dat liever hebt. Er is verder niets op T GOOD, alleen een h.u.d.o.

We komen op vrijdag  om 10.30 uur bij elkaar en gaan na een kop thee meteen op pad. We gaan deze 2 dagen naar KRACHTPLEKKEN in de buurt, want in Midden Limburg lopen meerdere Maria ley lijnen en veel kerken zijn hierop gebouwd, onder andere Kapel onder de Linden in Thorn. Hier Prachtig Maria licht waar we ons op gaan afstemmen onder de Linden bomen en als het goed is kunnen we de onvoorwaardelijke liefde gaan voelen. Als mannelijke tegenpool staat in Thorn de St. Michaëls abdijkerk. De sterkste krachtplek is die, waar de mummie op ligt en onder het doopfont loopt het oerwater van Moeder Aarde, ook een zeer krachtige plek. Er lag een steen onder het altaar, die het bloed deed vertragen, waardoor de Pastoors ziek werden, vandaar dat het altaar in 1992 naar achter is geplaats. Zo wordt deze dag alles in evenwicht gehouden, yin – yang. Ook gaan we naar de “Versteende bomen” in de buurt om een klank-drum-heling ritueel te ondergaan. Er is ook de gelegenheid om het spiraal te lopen in Panheel en terug te keren naar je bron en er zal een medicijnwiel heling plaatsvinden aldaar. Laat je verder verrassen en bij opgave volgt meer info. Deze ervaring duurt tot ongeveer 17.30 uur zaterdag, de herinneringen het helende effect duurt vele malen langer. Kosten € 88 voor beide dagen en overnachting, inclusief drinken, lekkers en ontbijt. Lunch is voor eigen rekening, je kan ook zelf iets meenemen, maar er zal gelegenheid zijn om ergens te lunchen en we doen POTLACH voor het diner op vrijdag.

HET WEEKEND GAAT PAS DOOR BIJ 5 DEELNEMERS


MAAN, VUUR OF WATER RITUEEL, DRUMMEN EN OVERNACHTING IN JOERT IN PANHEEL of onder de STERRENHEMEL ONDER GROOTMOEDER MAAN kosten 44 euro incl. biologisch ontbijt en potlach voor 's avonds, wat lekkers en wat te drinken.

We komen om 19.30 uur samen met een kopje heerlijke thee. Vervolges maken we ons nestje voor de nacht en  gaan we het ritueel in. Daarna gezellig samenzijn...KOM HET GEWOON EENS MEE BELEVEN, DOEN, ik hoor graag van je, liefs Lilian
STILTE WEEKEND in Panheel op T Good


Vind de weg naar jezelf terug, vind je eigen DNA blauwdruk, je eigen universele zelf, je Bron. Een weekendje in stilte in de natuur doorbrengen en in de joert of in je eigen tentje slapen. Even onthaasten, geen telefoon, je hoeft effe niks te regelen, even tijd voor jezelf…

We komen tegen een uur of 10.00 uur bij elkaar en spreken daar nog wat dingen door. Dan is het stil en kan je de prachtige energie gaan voelen van deze bijzondere plek aan het water of voor jezelf wat gaan mediteren en al wat aan de stilte wennen tot aan de potlach lunch. We zetten alles samen klaar in stilte en ruimen ook weer samen op. Wim zal thuis alles afwassen. Els Sleutels van www.ademcirkel.nl zal ’s middags een adem sessie geven en zal de enige zijn die praat. Daarna zal er gelegenheid zijn om zelf een medicijnwandeling te maken en spullen te zoeken om er daarna samen een natuurlijke mandala van te maken en/of een vuur of water Despacho. Na een heerlijke goed gevulde vegetarische biologische soep met brood en zalige kruiden boter, zal er ’s avonds een vuurritueel zijn, waarin we al onze zorgen aan het vuur mogen geven en kracht ervoor in de plaats mogen vragen en ervaren. Ook zullen er klanken zijn van Sjamanendrums en ratels. Er zal thee en wat lekkers klaar staan en een kruidig slaapmutsje. Hopelijk hebben we een mooie sterrenhemel met Grootmoeder Maan aan de hemel. Om vervolgens in ons bedje duiken en ons over te geven aan fantastische dromen, als het weer het toelaat, kan je je ook de hele nacht in het licht van Grootmoeder Maan baden.

Na een biologisch ontbijt waarbij we samen alles klaarzetten en opruimen kan je het spiraal lopen om helemaal bij je eigen bron uit te komen. Hiervoor heb je een duivenveer nodig, die je hopelijk op je pad vind de komende dagen dat je gaat wandelen, anders heb ik er wel een, maar het is fijn om een eigen te hebben. Duif vind altijd haar weg terug…

De andere kunnen dan in hun eigen ‘nestje’ zoals ik dat altijd noem plaatsnemen of in het medicijnwiel, de joert, het rozenkwarts hartchakra, of het Godinnentempeltje om te mediteren tot dat jij aan de beurt bent. Neem je eigen Sjamanendrum, oceaandrum of ratel mee als je die hebt, anders kan je er altijd een lenen. Er zal een pauze zijn voor de lunch.

Nadat iedereen het spiraal heeft gelopen en is geweest heb je de gelegenheid om je spullen op te ruimen, nog steeds in stilte. Daarna zullen we een HART dansoefening doen en mag je als je dat wil in stilte naar huis gaan. Mocht je wat van je ervaring willen delen, dan blijf je nog even voor de thee en kunnen we ervaringen uit wisselen, maar het is ook oke als je in stilte naar huis keert. Voel wat goed voor je is en waar JIJ BLIJ VAN WORDT.

Kosten voor dit bijzonder stilte weekend zijn  € 150