Spiraal, terug naar je bron

VIND JE KERN, JE BRON WEER TERUG EN HOUD DEZE VAST DOOR HET LOPEN VAN DE SPIRAAL……..


Soms kun je in het leven, door allerlei omstandigheden, zo ver van jezelf verwijdert raken dat je de weg een beetje lijkt te zijn kwijtgeraakt. Je hebt als het ware het contact met de bron, Moeder Aarde en zo ook met jezelf verloren. Je hebt dit echter wel nodig om je compleet te voelen en om in balans en in evenwicht te zijn. Je voelt dat je leven wat oppervlakkig lijkt op het moment, je mist iets wezenlijks, maar weet niet exact wat dit is…..een hoger doel om te dienen of een soort van bezieling????


Om dit nu weer terug te vinden, een stukje van je ziel, doen we een ritueel, waarin we werken met de hoeders van de stenen en krachtdieren. Want door vaker heling- en reinigingsrituelen te doen ga je je beter thuis voelen op deze prachtige Moeder aarde en kun je er weer beter tegenaan.


Speciaal met de spirit van de duif gaan we die dag werken, want deze komt altijd weer naar huis terug al waar mensen de duif ook uitzetten op de wereld. Dus ga op zoek naar de veer van een duif, neem deze mee naar de heling/workshop. Tevens is het goed om lekker loszittende kleren aan te trekken en een paar extra sokken en een (lievelings) doek of dekentje waar je helemaal onder kan en die niet doorschijnend is.


Je doet deze heling onder begeleiding van mij en de Sjamanendrum of ratel, maar je doet alles zelf…ik nodig je uit…doe het een keer.