Ondersteunende hulp bij kanker

ONDERSTEUNENDE HULP BIJ KANKER
Ik wil graag mensen helpen die met kanker geconfronteerd worden. Ikzelf geloof namelijk dat je door positief te denken en positief in het leven te staan een hele hoop voordelen kunt hebben.


Als ervaringsdeskundige, ik heb zelf borstkanker gehad dat uitgezaaid was in de lymfeklieren, mag ik wel zeggen dat de combinatie van reguliere en alternatieve therapie voor mij op dat moment het beste was. Ik heb er TOEN voor gekozen, maar ik weet echt niet wat ik NU zou doen, dat weet je pas op DAT moment.


Ik bied je in elk geval aan om je lichaam energetisch te reinigen, je aura op te schonen, overtollige (gif)stoffen uit je lichaam op te ruimen. Ik schakel hiervoor allerlei hulptroepen in; mijn handen als doorgeefluik, edelstenen, kruiden, Himalaya zout, pakkingen (bloesem)remedies, klankmeditaties of massages, fonoforese, gesprekken, enzovoort. Dat wat op dat moment nodig is. Ook maak ik zelf hennep CBD olie, medicinale wietolie om dit proces thuis te ondersteunen, waar nodig.


Nadat ik een chemo had ondergaan was ik kapot, dagen gewoon, helemaal op. Ik had dan ook al jaren en jaren geen aspirine of iets dergelijks aan geraakt, dus die chemo kwam wel bij me binnen. Het wonderbaarlijke was, als ik een energetische behandeling had gekregen na een chemo, dat héél anders was. Niet dat ik me in een keer de wereld weer aan kon, maar ik voelde me zo anders dan. Had veel meer energie, hoefde niet over te geven en voelde weer leven in me. Dat was héél anders als ik geen energetische behandeling kreeg. De keuze was voor mij dus snel gemaakt, ik heb er erg veel aan gehad en ben dan ook super dankbaar dat ik het gekregen heb van super lieve zorgzame mensen.


Soms is het alleen af fijn om je verhaal te kunnen vertellen tegen een vreemde die hetzelfde heeft mee gemaakt, een luisterend oor. Die mogelijkheid is er ook en kan in mijn praktijk, of eventueel bij jou thuis, maar ook een telefonisch consult is mogelijk.

Ik vraag gewoon hetzelfde tarief als voor andere behandelingen, zie producten en prijzen. Kanker is al duur zat…..mocht je om de een of andere reden dit toch niet kunnen betalen, is er altijd overleg mogelijk en oplossingen te bedenken.


Niet dat ik hoop je hiervoor te ontmoeten, maar als het nodig is ben ik er wel voor je. En ik ben en blijf een lotgenoot die nu gelukkig al 15 jaar verder is en ik blijf positief in het leven staan.


Schroom niet om te mailen dakini@kpnplanet.nl of bel 06 42369723, dat is nergens voor nodig,

Liefs Lilian en heel veel licht in je leven……