NUSTA KARPAY


NUSTA KARPAY INWIJDINGEN

 

De Q’eros


De Nusta Karpay zijn zeven inwijdingen van het heling pad van de Inca's. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de Sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca's.

Tot voor kort waren de zeven Nusta Karpay initiaties alleen beschikbaar voor de Inca-sjamanen. De

Q‘eros is een oud volk dat ooit tot het Incarijk behoorde. Zij hebben tot op heden hun aloude traditie en leefwijze op een heel pure en oprechte manier behouden. Toen de Q‘eros een voorspelling kregen over de komst van “mannen met haar op hun gezicht en vuurspuwende stokken”, daarmee een periode inluidend van grote chaos en veranderingen, zijn zij het hooggebergte van de Andes ingetrokken en zijn daar 500 jaar in isolement gebleven. Hiermee hebben zij voorkomen dat de inwijdingen verloren zouden gaan tijdens de Spaanse overheersing, die rond 1500 begon.


Nu is aan de Q‘eros voorspeld dat het tijd is om hun wijsheid, levenswijzen en rituelen te delen met de wereld en daarmee de mensheid en de aarde te genezen van vernietiging en terug te brengen naar harmonie. Daarom zijn de Q‘eros, nu bijna zestig jaar geleden, (zo oud ben ik nu, toeval?) uit de bergen naar beneden gekomen om al hun spirituele wijsheid aan te bieden.

 

HET IS EEN FANTASTISCH RITUEEL WAARVOOR IK DANKBAAR BEN DAT IK HET MAG DOORGEVEN OP MIJN EIGEN UNIEKE MANIER, LAAT JE OOK ONDERDOMPELEN IN DIT MOOIE RITUEEL…
De Paqo’s, Inka Sjamanen hebben besloten op het eind van 2009 om ook de Nusta Karpay inwijdingen door te geven aan het westen, naast de Munay Ki. Laten we nu net rond deze tijd in Peru aanwezig zijn en onze eigen inwijdingen van verschillende Sjamanen en Paqo’s hebben ontvangen. Tevens heb ik o.a. inwijdingen ontvangen toen verschillende Paqo’s in België op het Sjamanenfestival zijn geweest en in Nederland op verschillende plaatsen. Mijn Nusta Karpay heb ik mogen ontvangen van Pascalle die het rechtstreeks heeft van de Inka Chumpy Paqo Pampamesayoq (Hoeders van de Aarde) Don Alejandro Apaza Machacca. (Werken met de Pampamesayoq brengt licht en groei op je pad, je wordt je authentieke zelf.) Mijn BLOSSEMING verdieping (vervolg op de Nusta Karpay) heb ik mogen ontvangen in ons eigen mooie Limburg, via dezelfde Hoeders.


De 7 Nusta Karpay rites, worden in 8 keer gegeven. Dit is een Godinnen inwijding uit Peru, die verbonden zijn aan de 7 chakra’s in de joert in Panheel. Er zijn dus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kosten 44 euro per keer, materialen, thee met wat lekkers, edelsteen en ondersteunende bloesemremedie bij elke Nusta. Waarbij je pas van een plekje verzekerd bent als je aanbetaald hebt voor de eerste Nusta inwijding en de blosseming, de 8ste. zodat je de verbinding met mij, ons en de volgende chakra's maakt alvast. Bij interesse, laat het me weten, we starten binnenkort met een nieuwe ronde...

Bij opgave meer info. Inloop telkens 19.00 uur, aanvang 19.30 uur tot we klaar zijn rond 22.00 uur. 


We gaan dus 8 x bij elkaar komen met een tussen komst van minimaal 28 dagen, om alles goed te kunnen laten indalen en verwerken. Zodat je ook je lichaam de tijd kan geven om die bepaalde energie op te bouwen, zodat het ook bekijft. Ik doe dit o.a. door meer aandacht aan de Nusta’s te geven die aan de beurt is, dat chakra, denk aan meditatie, klank, dans, lichaamskaarsen, aarden en verbinden met de kosmos, bloesemremedie ter ondersteuning, aura bescherming, edelstenen, ect. De volgende data spreken we samen met de groep. 

NUSTA KARPAY


De Nustas zijn de Godinnen / Prinsessen / Priesteressen, en staan voor de vrouwelijke energie. De Nusta Karpay activeert en transformeert de vrouwelijke oerkracht in jou, waardoor je weer oprecht durft te gaan ontvangen in plaats van alleen maar te geven. Hierdoor breng je de balans in je leven terug.

De pure energie van de Nustas transformeert innerlijke blokkades, zuivert al je chakra's en brengt ze in balans, vergroot je zelfvertrouwen en versterkt het (zelf)genezende vermogen van je lichaam op een ongelooflijk krachtige manier. Hiertoe worden bij elke inwijding de zaden gelegd. Elke inwijding is een prachtige ceremonie waarbij telkens een andere tool wordt gebruikt, zoals stenen, bloemen, water, kaarsen. De essentie van de Nusta Karpay is balans brengen in het vrouwelijke aspect. Het is tijd om onszelf te ontmoeten door het vrouwelijke in ons zelf terug te vinden en te erkennen. Tijd om Yin en Yang in balans te brengen, zowel voor vrouwen als voor mannen.


De 7 initiaties:


Deze initiaties bestaan o.a. uit het inbrengen van de zaden van licht in de chakra's, je wordt verbonden met de Spirit van het water en je kunt je ego los gaan laten. Er wordt een verbinding gemaakt met het vuur waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Het hart wordt geopend, net zoals de keel en het 3e oog, waardoor er heling kan plaatsvinden van het innerlijk kind en je communicatie. Je gaat werkelijk gaan zien wie jij bent en je wordt op een dieper niveau verbonden met het Universum, zodat je weer bij je eigen gevoel uitkomt.


De Nustas: 


1 Mama Ocllo: De basis, 7 zaden van licht om je chakra’s te openen
2 Dona Mujia: Oud ego verwijderen en verzachten van het nieuwe
3 Mama Simona: Wortels in jezelf en verbinden met de voorouderlijn
4 Dona Teresa: Openen van je Hart
5 Maria Sakapana: Communicatie verbeteren en bevrijden
6 Huana Huanam Tikkla: Derde oog openen voor visioenen en helderheid
7 Thomasa Huanam Tikkla: Transformeren, Integreren en zegeningen van de Godin


KOM EN MELD JE AAN ZAL JE SUPER GOED DOEN IN JE ONTWIKKELING OP JOU EIGEN PAD. 


Hieronder mijn VOOROUDER ALTAARJE, horend bij Mama Simona, het 3de chakraEen van onze paqo's in Peru, waar we een despacho mee gemaakt hebben in de cirkels van Moray