Pechoti, met olie, lichaamskaarsen en fonoforese

De PECHOTI methode met HENNEPOLIE en/of ETHERISCHE OLIE, met FONOFORESES en/of met LICHAAMSKAARSEN. 


De navel is het middelpunt van leven. Dit gedeelte van je lichaam is belangrijk om te koesteren! Met aandacht en de hennep en/of de juiste etherische oliën met stemvorken en of lichaamskaarsen, kun jij het netwerk aanspreken dat je kan helpen bij bepaalde ongemakken.

Achter de navel zit de Pechoti-klier. Tijdens de zwangerschap brengt de navelstreng voedingsstoffen over van moeder naar baby. Dit gebeurt middels een verbinding met de Pechoti-klier. Om deze reden zijn al onze aderen verbonden met onze navel, wat het middelpunt van leven is. Sterker nog, de navel IS leven. Als de navelstreng na de geboorte wordt doorgesneden, blijft deze klier achter met meer dan 70 duizend verbindingen naar weefsels en organen in het hele lichaam. Zo kan deze methode de olie met de helende bestanddelen, met behulp van lichaamskaarsen en/of fonoforeses, door het hele lichaam verspreiden. In de Oost-Aziatische medicijntradities wordt de navel erkend als het belangrijkste energiecentrum. Hier bewaren we al onze “chi” of levenskracht-energie! De navel kan zelfs detecteren welke aderen zijn opgedroogd, waarna de olie ze weer opent.

De Ayurvedische geneeskunde maakte honderden jaren geleden al melding van dit systeem. Deze geneeskunde behoort tot een van de oudste holistische methodes ter wereld. Het richt zich op de balans en integratie van lichaam en geest. De pechoti methode kan helpen bij verschillende aandoeningen, zowel fysiek als mentaal. Het netwerk is vooral in staat om het gezichtsvermogen te verbeteren, gewrichtspijn te verlichten, te helpen bij maag-darmproblemen, lethargie, droge ogen, huidproblemen en nog veel meer. Onderga eens een behandeling en je zult versteld staan.