Agenda en nieuwtjes

MEER INFO VIA MIJN NIEUWSBRIEF DIE JE GRATIS KAN AANVRAGEN mail dakini@kpnplanet.nl hierin staan ook vaker gratis workshops of evenmenten, die ik niet deel op social media, dus doe er je voordeel mee, liefs Lilian  

 

MISSCHIEN IS LOSLATEN WEL BEWUST WORDEN VAN 'IETS', ER NAAR KIJKEN, ACCEPTEREN, HET 'IETS' IN HET KOSMISCHE LICHT ZETTEN WAARDOOR HET KAN TRANSFORMEREN EN TRANSMUTEREN ZODAT HET 'IETS' ECHT OPLOST. ( LOS(t) OP )


 

De MAANHUTTEN zijn 33 euro als je je meerderer bezoekt, anders 44 euro per keer


Hele dag TIJD VOOR JEZELF nemen. Ondertussen heerlijk genietend van de energie van T Good in Panheel, wat wil je nog meer, gun je deze dag eens, het gaat je zeker goed doen. 

SJAMANEN RATEL maken op 18 mei HEMELVAARTSDAG, investering 77 euro incl heerlijke biologische soep of salade met brood en POTLACH, aanvang 10.30 tot ongeveer 15.30 uur. Een unieke gelegendeid om in de natuur met de elementen bezig te zijn en helemaal in het NU. Bezig met het dier en de boom waaraan je gaat werken. 


MAANHUT  2 Juni ZIELSDELEN TERUG HALEN, zodat je weer HEEL en in BALANS komt. Het is letterlijk het herstellen van de oorspronkelijke ziel, een verloren zielsdeel. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen. Deze oorzaken kunnen zijn; traumatische of schokkende gebeurtenissen, ervaringen uit een vorig leven, verlies van een dierbare persoon of dier, een vloek, programma’s vanuit de jeugd, zelfs een gelukkige gebeurtenis, oude relaties, contacten of entiteiten, seksueel misbruik, natuurramp, oorlog. Maar ook je leven leiden op een manier die niet overeenkomt met je levensopdracht en je kwaliteiten, hoge verwachtingen en/of dwang van ouders/opvoeders in je jeugd; dit zorgt voor aanpassingsgedrag. Door ons aan te passen aan anderen verliezen we wezenlijk contact met onszelf (soul-loss). De verloren gegane energie, kwaliteiten en zielendelen worden teruggehaald in dit ritueel.Zomer zonnewende 21 juni AQUA DE FLORIDA maken van bloemen, kruiden, geheime ingredienten, vanaf 10.30 uur, investering 66 euro, voormeer info zie tabblad, deze fles zal je MOEDER TINCTUUR zijn, vanwaar uit je nog jaren Aqua de Florida kan maken. Potlach lunch, drinken en lekkers verzorg ik de hele dag. 


MAANHUT  7 - 7 - 7  MEDICIJNWIEL HELING MET VUUR RITUEEL EN INWIJDING van bij Dakini, zelfgemaakte (oceaan) drums en ratels. Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur, investering 44 euro. Voor diegene die afgelopen jaar een ritmisch instrument gemaakt hebben, is deze avond gratis. Maar mocht je een drum hebben die nog niet is ingewijd, kan je dat natuurlijk ook aangeven. 


1 augustus SUPER MAAN, de laatste tot sept 2024 dit is een gratis evenement, we gaan GROOTMOEDER MAAN eren en bedanken door te drummen, potlach, iets te eten EN te drinken meenemen om samen te delen. 


31 AUGUSTUS BLAUWE SUPER MAAN, zeer speciaal om 3.35 uur en de laatste blauwe maan tot 31 mei 2026 

Een blauwe maan is een 2de volle maan in EEN maand en dit is zeer bijzonder omdat het een SUPER MAAN is. We gaan dit op een aparte manier vieren, dus laat je verrassen en geef je op. We overnachten in de joert in Panheel op T Good. Er zal een gezamelijke despacho gemaakt worden, een krachtcirkel en neem je drum of ratel mee. Investering in jezelf van 44 euro en potlach


CACAO CEREMONIE ( met cacao lezen) IN DE ZWEETJOERT, aanvang 19.00 uur, investering in jezelf van 44 euro, een zeer rustige ceremonie met veel muziek, waarin we terug keren naar ons zelf en diep binnen in ons allerlei dingen gewaar worden... JE HART SPREEKT PAS ALS AL HET ANDERE STIL IS...voor vaste maanhutters is de investering natuurlijk maar 33 euro even HELEMAAL TIJD VOOR JEZELF, even NIKS MOETEN EN DOEN, ALLEEN ZIJN...


 

 

HOPELIJK ZIE IK JE OP EEN VAN DEZE ACTIVITEITEN, LEEFS LILIAN 


Telefoon0642369723

Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook  sieraden, wierook, kristallen bollen, oceaandrums, ratels, leren medicijnzakjes en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open, app me even van te voren.