Agenda en nieuwtjes

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR


KLANKSCHALEN IN HET WATER, ECHT EEN AANRADER, GEWOON EEN KEER DOEN, IK KAN NIET UITLEGGEN HOE ZALIG DAT IS...ECHT NIET...GUN HET JEZELF EEN KEERTJE, MAAR PAS OP, JE RAAKT VERSLAAFD...


KLANKSCHALEN IN HET WARME WATER, AL FLOTEND, SOMS ONDERSTEUND DOOR CRANIO-SACRAAL, HEERLIJK ALLE SPANNING LOSLATEN TIJDENS DIT GEBEUREN EN JE GEEST, ZIEL EN LICHAAM  BETER IN BALANS BRENGEN, IN EEN ZALIGE ONTSPANNENHEID. Je drijft  heerlijk weg in een super ontspannen toestand, bijna gewichtloos en tijdloos. In samenwerking met Suzanne van WaterMoments in Leende in een prive zwembad 34 graden warm. Kosten 55 euro p.p. telkens om 11 uur. Nieuwe data ;

20 september - 11 oktober - 1 november - 22 november - 13 december  We hebben al een hele tijd een ANGEL & SPIRITS HUISJE, waar deze ronddwalen in STILTE en waar je jezelf kan bezinnen. We gaan deze STILTE ruimte uitbreiden op gezette tijden op ons hele Good. WE STELLEN DIT EEN UUR VOOR AANVANG VAN DE DRUMCIRKEL OPEN,  19.00 UUR. Je mag dan in alle rust eerder komen om van de kracht van T Good, het huisje en de energie van de joert te komen genieten, IN STILTE, MET RESPECT VOOR ELKAAR EN DE SPIRITS. Wel verplicht aanmelden per app 0642369723 Het stilte uur is gratis, na aanmelding kan je komen en gaan in stilte, er is thee en kruidenwater voorhanden. De drumcirkel, rond de volle maan of andere speciale dagen op basis van vrijwillige bijdrage en potlach, iets kleins te eten en te drinken om samen te delen. 

 


NUSTA KARPAY INWIJDINGEN In je chakra's worden zaadjes geplant, zodat deze (weer) open gaan. Je vrouwelijke Godinnen energie wordt weer wakker. Manneleijk en vrouwelijk komen weer in balans. We komen 2 dagen samen, de eeste keer OP 28 augustus en de 2de keer spreken we samen af met de groep (zeker 28 dagen ertussen in) om deze fantastische GODINNEN ENERGIE ons eigen te maken. Onze chakra's en ons lichaam gaan ons hiervoor dankbaar zijn. Zowel voor mannen als voor vrouwen natuurlijk. De kosten zijn 99 euro per dag en potlach. Ik zorg voor thee en lekkers, biologische soep met kruiden roomboter, kruiden / fruit water, edelsteen en ondersteunende bloesemremedie. 


4 september, 19.30 uur op T GOOD. SJAMANEN DRUM, RATEL OCEAANDRUM INWIJDING voor die bij DAKINI gemaakt zijn is dit gratis. Voor diegene die ook hun drum, ratel of oceaandrum willen hebben ingewijd, kan dit tegen een kleine vergoeding van 33 euro. 
DE LAATSTE ZWEETHUT VAN DAKINI, MET PIJN IN MIJN HART, DUS MOCHT JE ERBIJ WILLEN ZIJN? GEEF JE SNELOP, LIEFS LILIAN 17 oktober 2020


MOCHT JE INTERESSE HEBBEN IN DE OCEAANDRUM, RATEL of DRUMTAS MAKEN, OF EEN ANDER RITUEEL WAT NIET OP DE AGENDA STAAT, LAAT HET ME DAN HOREN, DAN ZET IK JE OP DE LIJST. ALS ER DAN VOLDOENDE DEELNEMERS ZIJN, SPREKEN WE EEN DATUM AF.

BLOEMPRACHT DIE ACHTERBLIJFT MET HET MAKEN VAN AQUA DE FLORIDA
 Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.
Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....


AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden