Agenda en nieuwtjes

Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.
Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....


AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.
MISSCHIEN IS LOSLATEN WEL BEWUST WORDEN VAN 'IETS', ER NAAR KIJKEN, ACCEPTEREN, HET 'IETS' IN HET KOSMISCHE LICHT ZETTEN WAARDOOR HET KAN TRANSFORMEREN EN TRANSMUTEREN ZODAT HET 'IETS' ECHT OPLOST. ( LOS(t) OP )KLANKSCHALEN IN HET WARME WATER, ECHT EEN AANRADER, GEWOON EEN KEER DOEN, IK KAN NIET UITLEGGEN HOE ZALIG DAT IS...ECHT NIET...GUN HET JEZELF EEN KEERTJE, MAAR PAS OP, JE RAAKT VERSLAAFD...

AL FLOTEND, SOMS ONDERSTEUND DOOR CRANIO-SACRAAL, HEERLIJK ALLE SPANNING LOSLATEN TIJDENS DIT GEBEUREN EN JE GEEST, ZIEL EN LICHAAM  BETER IN BALANS BRENGEN, IN EEN ZALIGE ONTSPANNENHEID. Je drijft  heerlijk weg in een super ontspannen toestand, bijna gewichtloos en tijdloos. In samenwerking met Suzanne van WaterMoments in Leende in een prive zwembad 34 graden warm. Kosten 55 euro p.p. om 11 uur, data volgt.  


We hebben al een hele tijd een ANGEL & SPIRITS HUISJE, waar deze ronddwalen en waar je jezelf kan bezinnen in stilte...Ook ligt in deze ruimte een hexagram. 

We gaan deze STILTE ruimte uitbreiden op gezette tijden op ons hele Good.

WE STELLEN DIT EEN UUR VOOR AANVANG VAN DE DRUMCIRKEL OPEN, 19.00 UUR. Je mag dan in alle rust eerder komen om van de kracht van T Good, het huisje en de energie van de joert te komen genieten IN STILTE, MET RESPECT VOOR ELKAAR EN DE SPIRITS. Wel verplicht aanmelden per app 0642369723 als je wil komen.

Het stilte uur is gratis, na aanmelding kan je komen en gaan in stilte, er is thee en kruidenwater voorhanden, waar je gerust van kan pakken.

De drumcirkel, rond de volle maan of andere speciale dagen op basis van vrijwillige bijdrage en potlach, iets kleins te eten en te drinken om samen te delen. KOM GERUST EENS MEEDOEN OOK AL HEB JE GEEN ERVARING MET DRUMMEN, extra ratels altijd aanwezig en meestal ook drums. 


BLOEMPRACHT DIE ACHTERBLIJFT MET HET MAKEN VAN AQUA DE FLORIDA en waarmee je gezegend wordt als je het water hebt gemaakt.


4 juni MEDICIJNWIEL HELING MET KLANKEN en leren PENDELEN, kosten 44 euro


19 juni OCEAANDRUM MAKEN VAN SUEDE, kosten 88 euro, aanvang 10.30 uur


26 juni zaterdag 10.30 uur AQUA DE FLORIDA maken in de energie van de ville Maan, kosten 66 euro en materialen 


2 juli KOSMISCHE TOCHT LOPEN, kosten 44 euro


10 juli LAATSTE ZWEETHUT VAN DAKINI


KRACHTPLAATSEN BEZOEKEN tijdens DAG BUITEN DE TIJD WEEKEND, van 23 tot en met 24 juli, met o.a. bezoek aan de Heilige Brigida en krachtplaatsten in midden Limburg, overnachting in de joert. kosten 77 euro en potlach, lunch voor eigen rekening.


8-8-2021 WERELDWIJD DRUMMEN VOOR MOEDER AARDE BIJ DAKINI OP T GOOD, gratis uiteraard, wel graag potlach om samen te delen, geef je op


METEORIETENREGEN 13 AUGUSTUS, OVERNACHTING IN BUITEN LUCHTSPIRITS IN DE JOERT

TIJDENS

5DE NUSTA KARPAY

MARIA SAKAPANA

 HET IS BELANGRIJK OM HET VERLEDEN TE AANVAARDEN, JEZELF TE VERGEVEN EN ANDEREN EN DAN PAS KAN JE OPRECHT ZIJN EN JEZELF LIEFHEBBEN OPDAT JE ANDEREN KAN LIEFHEBBEN...

BLIJF IN JE KRACHT DOOR HET LICHT TE ZIJN, JE SCHADUW KANT TE OMARMEN, EMPATHIE, MEDEDOGEN, VERGEVING EN ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE