Agenda en nieuwtjes

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR
VOLG TEN ALLE TIJDEN JE EIGEN PAD


 8 FEBRUARI BAARMOEDER RITE MET VOLLE MAAN IN PANHEEL IN JE JOERT, 19.00 uur, kosten 44 euro en als je al eens de rite bij mij gedaan hebt en je dieper wil gaan, mag je voor de helft van het geld, nog een keer mee doen.


16 februari 2020 11 uur, KLANKSCHALEN IN HET WARME WATER, AL FLOTEND, SOMS ONDERSTEUND DOOR CRANIO-SACRAAL, HEERLIJK ALLE SPANNING LOSLATEN TIJDENS DIT GEBEUREN EN JE GEEST, ZIEL EN LICHAAM  BETER IN BALANS BRENGEN, IN EEN ZALIGE ONTSPANNENHEID. In samenwerking met Suzanne van WaterMoments in Soerendonk in een 34 graden warm bad. Kosten 55 euro  IN LEENDE - 16 FEBRUARI- 15 MAART- 19 APRIL- 24 MEI- 14 JUNI

    

25 januari NIEUWJEJAARS ZWEETHUT, WAT WIL JE NIET MEER MEENMEN 2020 IN ? LAAT OUDE BALAST LOS EN BEGIN FRIS AAN DIT MAGISCHE JAAR MET DE EERSTE NIEUWE MAAN IN 2020


SPECIALE CREATIEVE DAG voor maar 22 euro omdat het 2020 is en DAKINI 20 jaar bestaat FEEST DUS ….vandaar deze DAKINI DAG, 18 FEBRUARI jawel het bestaat echt en het is DAN.

Je kan je opgeven om een praatstok te maken, een medicijnbuidel/tabakszak of suède zakje om b.v. stenen of sculls in te doen of nieuwe drumstok of rateltje. Of je gaat een bloesemremedie voor jezelf samenstellen die je op DIT moment nodig hebt. Of je gaat schilderen, het chakra dat het minste stroomt, of waar je nog wat mee mag…

DUS GEEF JE OP OM DEZE DAG SAMEN MET GELIJKGESTEMDE EN MIJ TE VIEREN, IK HEB ER SUPER VEEL ZIN IN, vanaf 13.00 uur en voor drank en spijs wordt gezorgd, Indian time...maar voor het avond eten ben je thuis.


25 april 2020 Ja het is nog even, kan je dat alvast in je agenda zetten, maar dan gaan we weer HEILIG AQUA DE FLORIDA maken, dit recept wordt van vrouw op vrouw doorgegeven en ik heb het van een Peruaanse hoge priesteres gekregen. We beginnen om 10.30 uur, waar we met vele kruiden en bloemen dit fantastische water gaan maken met klank, rituelen en super mooie intenties. Het is niet zo maar een water, als je dat wil dan koop je gewoon een fles, maar je eigen ziel en zaligheid hoort hierin te liggen. Dus als je wat met bloemen en kruiden en intenties hebt, dan kan je dit Heilig water voor jezelf en familie en vrienden en evt. voor je praktijk maken. Het blijft een MOEDERWATER dus het zal vele jaren zijn werk mogen doen, als jij er maar liefdevolle intenties is plaats. Kosten zijn 66 euro en lunchpotlach, (ik maak soep en zorg voor brood ect. Biologisch uiteraard) en vele kruiden, geheime ingrediënten en bloemen zijn inbegrepen. Zelf dien je ook nog het een en ander te verzamelen.

 

Mocht je interesse hebben in een workshop SJAMANENDRUM MAKEN dan kan je je op geven om deze in het late voorjaar te maken, laat het me dan even weten, dan zet ik je op de lijst en bij voldoende deelnemers, plan ik een datum. DOEN !!! kosten drum vanaf 222 euro inclusief alles, ook biologische lunch en drinken en lekkers. Dus dan kan je alvast sparen, mocht je dit super graag willen. Ik wens je iedere dag een fijne dag. Wel graag even een belletje of mailtje als je wil komen, alvast bedankt. Hopelijk zie ik je op een van mijn activiteiten, liefs Lilian 0475573238 of dakini@kpnplanet.nl 0642369723


MOCHT JE INTERESSE HEBBEN IN DE OCEAANDRUM OF RATEL MAKEN, AQUA DE FLORIDA WATER MAKEN OF EEN ANDER RITUEEL WAT NIET OP DE AGENDA STAAT, LAAT HET ME DAN HOREN, DAN ZET IK JE OP DE LIJST. ALS ER DAN VOLDOENDE DEELNEMERS ZIJN, SPREKEN WE EEN DATUM AF.


 Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.
Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....


AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden