Agenda en nieuwtjes

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR

GRID

CORONA

LIEFDE

LICHTI 'AM WELL

I 'AM HERE

I WILL BE BETTER

 


START NIEUWE GROEP NUSTA KARPAY INWIJDINGEN OP 31 JULI, 7 keer gaan we samen komen om deze fantastische GODINNEN ENERGIE ons eigen te maken. Onze chakra's gaan ons dankbaar hiervoor zijn. Naast de inwijdingen kan je denken aan meditatie, aura beschermen, klanken, bloemsemremedies als ondersteuning en edelstenen ect.

De volgende data spreken we samen met de deelnemers af, maar we proberen ons te richten op de volgende 4 sept, 2 okt, 30 okt, 27 nov, 8 jan 2021 en 5 feb. Eventueel nog een BLOSSEMING een verdieping kan hierna los nog volgen. Meer info zie tab blad Nusta Karpay en de foto map, doorscrollen naar beneden. 


KLANKSCHALEN IN HET WARME WATER, AL FLOTEND, SOMS ONDERSTEUND DOOR CRANIO-SACRAAL, HEERLIJK ALLE SPANNING LOSLATEN TIJDENS DIT GEBEUREN EN JE GEEST, ZIEL EN LICHAAM  BETER IN BALANS BRENGEN, IN EEN ZALIGE ONTSPANNENHEID. Je drijft  heerlijk weg in een super ontspannen toestand, bijna gewichtloos en tijdloos. In samenwerking met Suzanne van WaterMoments in Leende in een prive zwembad 34 graden warm. Kosten 55 euro p.p. 14 JUNI en 12 juli    Mocht je interesse hebben in een workshop SJAMANENDRUM MAKEN IN EEN DAG van BIZON OF KOE, dan kan je je op geven om deze te maken, OP 12 JUNI AANSTAANDE BIJ VOLDOENDOE DEELNEMERS. Laat het me dan even weten.DOEN !!! kosten drum vanaf 222 euro en drinken en lekkers en een inwijding als je drum al wat van je eigen is. Ik wens je iedere dag een fijne dag. Wel graag even een belletje of mailtje als je wil komen, alvast bedankt. Hopelijk zie ik je op een van mijn activiteiten, liefs Lilian 0475573238 of dakini@kpnplanet.nl 0642369723


DE LAATSTE ZWEETHUT VAN DAKINI, MET PIJN IN MIJN HART, DUS MOCHT JE ERBIJ WILLEN ZIJN? GEEF JE SNELOP, LIEFS LILIAN datum nader te bepalen.  


MOCHT JE INTERESSE HEBBEN IN DE OCEAANDRUM OF RATEL MAKEN, OF EEN ANDER RITUEEL WAT NIET OP DE AGENDA STAAT, LAAT HET ME DAN HOREN, DAN ZET IK JE OP DE LIJST. ALS ER DAN VOLDOENDE DEELNEMERS ZIJN, SPREKEN WE EEN DATUM AF.


HEILIG AQUA DE FLORIDA maken, dit recept wordt van vrouw op vrouw doorgegeven en ik heb het van een Peruaanse hoge priesteres gekregen. We beginnen om 10.30 uur, waar we met vele kruiden en bloemen dit fantastische water gaan maken met klank, rituelen en super mooie intenties. Het is niet zo maar een water, als je dat wil dan koop je gewoon een fles, maar je eigen ziel en zaligheid hoort hierin te liggen. Dus als je wat met bloemen en kruiden en intenties hebt, dan kan je dit Heilig water voor jezelf en familie en vrienden en evt. voor je praktijk maken. Het blijft een MOEDERWATER dus het zal vele jaren zijn werk mogen doen, als jij er maar liefdevolle intenties is plaats. Kosten zijn 66 euro en lunchpotlach, (ik maak soep en zorg voor brood ect. Biologisch uiteraard) en vele kruiden, geheime ingrediënten en bloemen zijn inbegrepen. Zelf dien je ook nog het een en ander te verzamelen. 

  Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.
Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....


AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden