Agenda en nieuwtjes

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUROns "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.
Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....


AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.

HET IS BELANGRIJK OM HET VERLEDEN TE AANVAARDEN, JEZELF TE VERGEVEN EN ANDEREN EN DAN PAS KAN JE OPRECHT ZIJN EN JEZELF LIEFHEBBEN OPDAT JE ANDEREN KAN LIEFHEBBEN...

BLIJF IN JE KRACHT DOOR HET LICHT TE ZIJN, JE SCHADUW KANT TE OMARMEN, EMPATHIE, MEDEDOGEN, VERGEVING EN ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE
KLANKSCHALEN IN HET WATER, ECHT EEN AANRADER, GEWOON EEN KEER DOEN, IK KAN NIET UITLEGGEN HOE ZALIG DAT IS...ECHT NIET...GUN HET JEZELF EEN KEERTJE, MAAR PAS OP, JE RAAKT VERSLAAFD...

KLANKSCHALEN IN HET WARME WATER, AL FLOTEND, SOMS ONDERSTEUND DOOR CRANIO-SACRAAL, HEERLIJK ALLE SPANNING LOSLATEN TIJDENS DIT GEBEUREN EN JE GEEST, ZIEL EN LICHAAM  BETER IN BALANS BRENGEN, IN EEN ZALIGE ONTSPANNENHEID. Je drijft  heerlijk weg in een super ontspannen toestand, bijna gewichtloos en tijdloos. In samenwerking met Suzanne van WaterMoments in Leende in een prive zwembad 34 graden warm. Kosten 55 euro p.p. telkens om 11 uur. Nieuwe data ;  7 maart, 28 maart, 18 april, 16 mei.  


We hebben al een hele tijd een ANGEL & SPIRITS HUISJE, waar deze ronddwalen en waar je jezelf kan bezinnen in stilte...Ook ligt in deze ruimte een hexagram. 

We gaan deze STILTE ruimte uitbreiden op gezette tijden op ons hele Good.

WE STELLEN DIT EEN UUR VOOR AANVANG VAN DE DRUMCIRKEL OPEN, 19.00 UUR. Je mag dan in alle rust eerder komen om van de kracht van T Good, het huisje en de energie van de joert te komen genieten IN STILTE, MET RESPECT VOOR ELKAAR EN DE SPIRITS. Wel verplicht aanmelden per app 0642369723 als je wil komen.

Het stilte uur is gratis, na aanmelding kan je komen en gaan in stilte, er is thee en kruidenwater voorhanden, waar je gerust van kan pakken.

De drumcirkel, rond de volle maan of andere speciale dagen op basis van vrijwillige bijdrage en potlach, iets kleins te eten en te drinken om samen te delen. KOM GERUST EENS MEEDOEN OOK AL HEB JE GEEN ERVARING MET DRUMMEN, extra ratels altijd aanwezig en meestal ook drums. 


BLOEMPRACHT DIE ACHTERBLIJFT MET HET MAKEN VAN AQUA DE FLORIDA en waarmee je gezegend wordt als je het water hebt gemaakt.

IN DE JOERT OP 'T GOOD IN PANHAL OF OP LOKATIE, MAANHUT


De MAANHUTTEN zullen voornamelijk in de avond, maar sommige dingen gaan ook overdag plaatsvinden. Mocht je je voor meerdere items opgeven, (zeker voor 3) als echte Dakini fan dan mag je voor € 33 deelnemen per keer. Je kan je ook per keer inschrijven en dan zullen de kosten

€ 44 zijn, alleen de oceaandrum * tegen meerprijs. Het lijkt me super op jou pad te mogen meelopen, geef je op als je interesse hebt, ik in elk geval heb er hartstikke veel zin in. 

Telkens 19.00 uur inloop, aanvang 19.30 uur
2 april HEXAGRAM MET KRISTALLEN O.A. EDELSTEEN DRAKEN, EENHOORN EN SCHEDELS EN SPIRAAL LOPEN met DUIF, RATEL EN DRUM

30 april Q’EROS PERUAANSE VERGEVINGS CEREMONIE een soort 'Vision Quest' in het klein

4 juni MEDICIJNWIEL HELING MET KLANKEN en leren PENDELEN

2 juli KOSMISCHE TOCHT LOPEN

KRACHTPLAATSEN BEZOEKEN SPREKEN WE APART AF MET DE GROEP, OOK OCEAANDRUM MAKEN 

Ik neem de vrijheid ten alle tijden om het programma om te gooien i.v.m. slecht weer of anderzijds, hopend op jullie begrip. 

DE LAATSTE ZWEETHUT VAN DAKINI, gaat in het voorjaar plaatsvinden...MET PIJN IN MIJN HART, DUS MOCHT JE ERBIJ WILLEN ZIJN? GEEF JE SNELOP, LIEFS LILIAN MOCHT JE INTERESSE HEBBEN IN DE OCEAANDRUM, DRUMTAS MAKEN, OF EEN ANDER RITUEEL WAT NIET OP DE AGENDA STAAT, LAAT HET ME DAN HOREN, DAN ZET IK JE OP DE LIJST. ALS ER DAN VOLDOENDE DEELNEMERS ZIJN, SPREKEN WE EEN DATUM AF.

SPIRITS IN DE JOERT

TIJDENS

5DE NUSTA KARPAY

MARIA SAKAPANA

 © Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden