Agenda en nieuwtjes

MEER INFO VIA MIJN NIEUWSBRIEF DIE JE GRATIS KAN AANVRAGEN mail dakini@kpnplanet.nl 

 

 

MISSCHIEN IS LOSLATEN WEL BEWUST WORDEN VAN 'IETS', ER NAAR KIJKEN, ACCEPTEREN, HET 'IETS' IN HET KOSMISCHE LICHT ZETTEN WAARDOOR HET KAN TRANSFORMEREN EN TRANSMUTEREN ZODAT HET 'IETS' ECHT OPLOST. ( LOS(t) OP )


  10 maart, we gaan elkaar MAGNETISEREN OF EEN ENERGETISCHE MASSAGE geven. Ik leer je hoe je KOORDEN DOOR KAN KNIPPEN en ‘verlost’ wordt van dingen en mensen die je niet meer dienen. Tenslotte geven we elkaar OOR KAARSEN, waardoor ons hoofd helemaal ontspannen en helder in ons hoofd wordt of een LICHAAMSKAARS met olie volgens de pechoti methode.


7 april VIND JE KERN, JE BRON WEER TERUG 

Soms kun je in het leven, door allerlei omstandigheden, zo ver van jezelf verwijdert raken dat je de weg een beetje lijkt te zijn kwijtgeraakt. Je hebt als het ware het contact met de bron, Moeder Aarde en zo ook met jezelf verloren. Je hebt dit echter wel nodig om je compleet te voelen en om in balans en in evenwicht te zijn. Je voelt dat je leven wat oppervlakkig lijkt op het moment, je mist iets wezenlijks, maar weet niet exact wat dit is…..een hoger doel om te dienen of een soort van bezieling????

Om dit nu weer terug te vinden doen we een ritueel, waarin we werken met de spirits van stenen en krachtdieren. Want door vaker heling- en reinigingsrituelen te doen ga je je beter thuis voelen op deze prachtige Moeder aarde en kun je er weer beter tegenaan.

Speciaal met de spirit van de duif gaan we die dag werken, want deze komt altijd weer naar huis terug al waar mensen de duif ook uitzetten op de wereld. Dus ga op zoek naar de veer van een duif, deze neem je dan mee naar de heling/workshop/maanhut. Tevens is het goed om lekker loszittende kleren aan te trekken en een paar extra sokken en een (lievelings) doek of dekentje waar je helemaal onder kan en die niet doorschijnend is. Je doet deze heling onder begeleiding van mij en de Sjamanendrum of ratel, maar je doet alles zelf…ik nodig je uit…doe het een keer. 


 9 juni ZIELSDELEN TERUG HALEN, zodat je weer HEEL en in BALANS komt

Het is letterlijk het herstellen van de oorspronkelijke ziel, een verloren zielsdeel. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen. Deze oorzaken kunnen zijn; traumatische of schokkende gebeurtenissen, ervaringen uit een vorig leven, verlies van een dierbare persoon of dier, een vloek, programma’s vanuit de jeugd, zelfs een gelukkige gebeurtenis, oude relaties, contacten of entiteiten, seksueel misbruik, natuurramp, oorlog. Maar ook je leven leiden op een manier die niet overeenkomt met je levensopdracht en je kwaliteiten, hoge verwachtingen en/of dwang van ouders/opvoeders in je jeugd; dit zorgt voor aanpassingsgedrag. Door ons aan te passen aan anderen verliezen we wezenlijk contact met onszelf (soul-loss). De verloren gegane energie, kwaliteiten en zielendelen worden teruggehaald in dit ritueel.

Zomer zonnewende 21 juli AQUA DE FLORIDA maken van bloemen, kruiden, geheime ingredienten, vanaf 10.30 uur, investering 66 euro, voormeer info zie tabblad, deze fles zal je MOEDER TINCTUUR zijn, vanwaar uit je nog jaren Aqua de Florida kan maken. Potlach lunch, drinken en lekkers verzorg ik de hele dag. 


 7 - 7 - 7  MEDICIJNWIEL HELING MET VUUR RITUEEL EN INWIJDING van bij Dakini, zelfgemaakte (oceaan) drums en ratels. Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur, investering 44 euro. Voor diegene die afgelopen jaar een ritmisch instrument gemaakt hebben, is deze avond gratis. Maar mocht je een drum hebben die nog niet is ingewijd, kan je dat natuurlijk ook aangeven. 


1 augustus SUPER MAAN, de laatste tot sept 2024 dit is een gratis evenement, we gaan GROOTMOEDER MAAN eren en bedanken door te drummen, potlach, iets te eten EN te drinken meenemen om samen te delen. 


31 AUGUSTUS BLAUWE SUPER MAAN, zeer speciaal om 3.35 uur en de laatste blauwe maan tot 31 mei 2026 

Een blauwe maan is een 2de volle maan in EEN maand en dit is zeer bijzonder omdat het een SUPER MAAN is. We gaan dit op een aparte manier vieren, dus laat je verrassen en geef je op. We overnachten in de joert in Panheel op T Good. Er zal een gezamelijke despacho gemaakt worden, een krachtcirkel en neem je drum of ratel mee. Investering in jezelf van 44 euro en potlach


CACAO CEREMONIE ( met cacao lezen) IN DE ZWEETJOERT, aanvang 19.00 uur, investering in jezelf van 44 euro, een zeer rustige ceremonie met veel muziek, waarin we terug keren naar ons zelf en diep binnen in ons allerlei dingen gewaar worden... JE HART SPREEKT PAS ALS AL HET ANDERE STIL IS...voor maanhutters is de investering natuurlijk maar 33 euro


 

 

HOPELIJK ZIE IK JE OP EEN VAN DEZE ACTIVITEITEN, LEEFS LILIAN 


Telefoon0642369723

Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook  sieraden, wierook, kristallen bollen, oceaandrums, ratels, leren medicijnzakjes en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open, app me even van te voren.