Agenda en nieuwtjes
MISSCHIEN IS LOSLATEN WEL BEWUST WORDEN VAN 'IETS', ER NAAR KIJKEN, ACCEPTEREN, HET 'IETS' IN HET KOSMISCHE LICHT ZETTEN WAARDOOR HET KAN TRANSFORMEREN EN TRANSMUTEREN ZODAT HET 'IETS' ECHT OPLOST. ( LOS(t) OP )


27 AUGUSTUS RITE VAN DE BAARMOEDER 10.30 UURMAANHUTTEN de volgende data; telkens om 19.30 uur

3 sept, kosmische tocht lopen, terug naar je bron, onder voorbehoud

1 okt, Cacao ceremonie

29 okt, van de 3e naar de 5e dimensie.

12 november, Sjamanistisch reinigings ritueel.

26 november, Kracht dier of totemplant zoektocht.

10 december, Aardester chakra en andere hogere chakra's activere, o.a. zielenster en sterrenpoort. 


NIEUW allemaal BIJ DE MAANHUTTEN, KOSTEN LOS 44 EURO

of je koopt een 3 rittenkaart en dan kost het 99 euro, dus 33 per keer. 


SJAMANEN RATEL MAKEN OP 11 OKTOBER 10.30 uur, kosten 77 euro incl. lunch en materialen, wel vroeg opgeven ivm spullen inkopen.


DATA KLANKSCHALEN IN HET WATER MET SUZANNE VAN WATERMOMENTS IN LEENDE, TELKENS OM 11 UUR, KOSTEN 55 EURO 

12 sept, 3 oktober, 17 oktober, 14 november, 19 december

Voor meer info zie onder de tab KLANKBAD DROOMTIJD

BLOEMPRACHT DIE ACHTERBLIJFT MET HET MAKEN VAN AQUA DE FLORIDA en waarmee je Gezegend wordt als je het water hebt gemaakt. HET IS BELANGRIJK OM HET VERLEDEN TE AANVAARDEN, JEZELF TE VERGEVEN EN ANDEREN EN DAN PAS KAN JE OPRECHT ZIJN EN JEZELF LIEFHEBBEN OPDAT JE ANDEREN KAN LIEFHEBBEN...

BLIJF IN JE KRACHT DOOR HET LICHT TE ZIJN, JE SCHADUW KANT TE OMARMEN, EMPATHIE, MEDEDOGEN, VERGEVING EN ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE, liefs LILIAN


SYMBIOSE OLIE (een prachtig hulp middel uit Moeder natuur, zodat ik er zelfs stil van word) 


Blijf in symbiose met de Hemel, om jezelf zo natuurlijk en zuiver mogelijk te houden en Moeder Aarde, om alles wat leeft respectvol en eervol te behandelen. Ben creatief. Keer je naar binnen, door veel in de natuur, in stilte aanwezig te zijn, b.v. door te bosbaden zodat je de trilling van Moeder Aarde zelf kunt voelen in je eigen aura en blijf in contact met het Goddelijk licht en adem…Blijf voor elkaar zorgen en een liefde vol mens geeft ook zijn grenzen aan, denk daaraan. Angsten mogen gerust gevoelt worden, maar blijf wel in vertrouwen…

 

De SYMBIOSE OLIE ROLLER helpt hierbij, (sasmenlevings olie) het is een biologische basis olie van eucalyptus-, (anti viraal) hennep- (vermindert de last van het vaccin, ook als je het niet hebt genomen, maar in contact komt met mensen die wel gevaccineerd zijn en anders om, b.v. kleinkinderen, kinderen, ouders en grootouders, maar ook verzorgend personeel en therapeuten) turf- en lichtwortel olie in combinatie met edel Shungiet, (beschermer tegen alle straling) en de Osha root (de beschermer voor alle lichaamsopening tegen alle ongewenste indringers, zowel infecties als negatieve energieën).

Deze is aangevuld met verschillende etherische dennen oliën, o.a. Himalaya den, die je helpt met angstgevoelens om te gaan en één die helpt bij het opheffen van gifstoffen, en één levensboom olie, Atlas ceder om je weer thuis te laten voelen in je eigen lijf en Ravensara, één van de meest effectieve bij het bestrijden van virussen, en één die sterk ontsmettend is, en één die zeer krachtige stimulans is voor het immuunsysteem en Siberische spar die helpt emoties in balans te brengen. Dit alles opgeladen in een kristallen kring en de vibratie van de Shumann, Moeder Aarde fonoforese.

De kosten voor dit mooie product zijn € 33

Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.
Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....


AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.