Agenda en nieuwtjes

17 augustus je eigen SJAMANEN RATEL MAKEN, aanvang 13.00 uur, investering in jezelf van € 66 je gaat naar huis met een prachig helend instrument. Voor meer info kijk verder op site. FLOTEN MET KLANKSCHALEN IN HET WATER i.s.m. Suzanne Moonen van Watermoments, die een 'vleugje' cranio sacraal voor haar rekening neemt, onze samenwerking, intuief, is wonderbaarlijk, al zeggen we het zelf, hihihi. Telkens om 11 uur 4 sept, 16 okt, 6 nov, 27 nov. 18 dec. Kom het ervaren het is echt niet uit te leggen hoe ontspannen je hiervan word en welke 'reizen' je gaat maken. App om je op te geven. 20 augustus AQUA DE FLORIDA WATER ZELF MAKEN, invetering in jezelf € 66 aanvang 13.00 uur 


MEER INFO VIA MIJN NIEUWSBRIEF DIE JE GRATIS KAN AANVRAGEN mail dakini@kpnplanet.nl 

 

 

MISSCHIEN IS LOSLATEN WEL BEWUST WORDEN VAN 'IETS', ER NAAR KIJKEN, ACCEPTEREN, HET 'IETS' IN HET KOSMISCHE LICHT ZETTEN WAARDOOR HET KAN TRANSFORMEREN EN TRANSMUTEREN ZODAT HET 'IETS' ECHT OPLOST. ( LOS(t) OP )
Met de MAANHUTTEN (meer info onver tabblad) gaan we dit jaar BEWUST in VERBINDING, vaak in STILTE, de VERDIEPING in, in vele lagen en dit alles in VERBONDENHEID met het GEHEEL. Dus als je er klaar voor bent, sluit je bij ons aan EN MAAK DE CONNECTION MET ELKAAR. Mocht je deelnemen aan alle 4 onderstaande MAANHUTTEN, dan krijg je oorkaarsen en wierook gratis en alle materialen zijn inclusief. We beginnen met de MAANHUTTEN dit jaar heel dichtbij de volle manen, dus IN DE ENERGIE VAN DE VOLLE MAAN op 9 Sept met een MEDICIJNWIEL HELING, waarin we de elementen van het jaarwiel zullen ervaren, meditatief, liggend of zittend IN HET MEDICIJNWIEL, buiten en de WIND zal een belangrijke rol spelen. (10 sept is het volle maan) Vooraf maak je zelf een EHTERISCHE PARFUM OLIE, die je dieper in je helende mediatie zal meenemen op deze GEURREIS. De maanhutten zijn een investering in jezelf van € 33 per keer, wat zeker de moeite waard is. Welkom telkens vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur starten we. Je mag je eigen drum, ratel of oceaandrum meenemen, maar je wordt ook meegenomen door andere klanken buiten de vogels door klankschalen en andere ritmische instrumenten. Vergeet geen omslagdoek en je eigen edelstenen mee nemen of mesa als je die hebt en alles wat je denkt dat je kan helpen bij deze MEDICIJNWIEL HELING.


7 OKTOBER MAANHUT (9okt volle maan) ACRYL LEZEN, vanuit je eigen gemaakt schilderij dat je met acryl gegoten hebt, vanuit de stilte die ontstaan is na een meditatie, ga je kijken wat de betekenis heeft van je werk. Een kleurrijke avond, geef je fantasie en je creativiteit de ruimte en kom tot verrassende inzichten over jezelf.
25 oktober gedeeltelijke zonsverduistering 10.58 uur tot 12.30 uur Krachtplaats VERSTEENDE BOMEN drummen en naar een bijzondere HEILIGE KRACHTBRON IN BELGIE. Een dag helemaal voor jezelf, er wordt voor je nagedacht, dus dat hoef je niet te doen, lekker uit je hoofd in het NU even tijd voor jezelf, laat je verrassen en kom mee. we nemen onze drums en ratels mee en gaan genieten.   

10 uur verzamelen bij de Hompesche molen in Stevensweert op de parkeerplaats met drum, ratel of oceaandrum en gaat genieten. (Wij hebben ook ratels) Vandaar wandelen we samen naar de versteende bomen voor het ritueel en ondergaan de zonsverduistering. Lunch voor eigen rekening bij de Hompesche molen. Daar mag je dan effe nadenken wat je wil eten, hihihi, maar verder chillen deze bijzondere dag. Na de lunch gaan we naar de Heilige St. Willibrordus bron in Kessenich. Deze ligt op een leylijn en de weg die naar Santiago de Compostella loopt, loopr er pal langs. Parkeren links naast de St. Martinus kerk op de Kerkstraat 10 in Kinrooj. Hopelijk is de kerk open en kunnen we nog even binnenkijken. Ook is er een grafkapel boven op een heuvel van de familie Michiels. Investering in een heerlijk dagje voor jezelf € 22 als je de maanhutten al doet, anders € 33 per persoon. Kom je met zijn 2en dan € 55

 

7 en 8 november volledige maansverduistering 9.01 uur tot 11.59 uur met overnachting in de joert…19.30 welkom met wiet thee met wat lekkers, potlach voor ’s avonds en ’s morgens. Met vuur, meditatie en drums. 


11 NOVEMBER, MAANHUT (8 nov volle maan) we gaan elkaar MAGNETISEREN OF EEN ENERGETISCHE MASSAGE geven. Ik leer je hoe je KOORDEN DOOR KAN KNIPPEN en ‘verlost’ wordt van dingen en mensen die je niet meer dienen. Tenslotte geven we elkaar OOR KAARSEN, waardoor ons hoofd helemaal ontspannen en helder in ons hoofd wordt.


9 DECEMBER MAANHUT ( 8 dec volle maan) CBD OLIE leren maken GEMBER OF KLEI PAKKING leren maken en ondergaan in een oaze van rustige klanken.


6 januari MAANHUT (7 jan volle maan) we gaan dit nieuwe jaar kijken wat de NATURE SPIRITS (Moeder Aarde en vogel kaarten) ons gaan vertellen. Neem je eigen edelstenen mee en Krachtvoorwerpen om daar verdieping in te brengen, nog betere verbinding, opnieuw te activeren, bv mesa, veer, ratel of drum. We gaan ook PRAYER TIES, gebedszakjes, maken en er alles instoppen wat we voor het nieuwe jaar wensen.


HOPELIJK ZIE IK JE OP EEN VAN DEZE ACTIVITEITEN, LEEFS LILIAN 


Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook  sieraden, wierook, kristallen bollen, oceaandrums, ratels, leren medicijnzakjes en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.
Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....


AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.