MAANHUTTEN

NIEUW…OUD…NIEUW…in de joert, op T GOOD in Panhael, MAANHUTTEN


Vanaf 26 juli 2020 ging Moeder Aarde volgens de Maya -Tzolkin Kalender, het 2e jaar in van de 13-jarige cyclus van de Witte Tovenaar. Dit is het jaar van de Blauwe Storm. Tot en met 24 juli 2021 zal er een voortdurende Blauwe Moeder Storm door de Geest van de mensheid gaan razen om Vrede, Vrijheid & Gerechtigheid weer op Moeder Aarde terug te laten keren. Volgens de Maya’s zal er als de ‘Blauwe Storm’ regeert, werkelijk veel onomkeerbaar gaan veranderen. Om hier in mee te kunnen groeien ga ik maandelijks (telkens minstens 28 dagen, EEN MAAN, ertussen in om het goed te laten inzinken) bijeenkomsten organiseren met een groepje gelijkgestemde zielen.  
Dit Mayajaar zal de gemoederen wereldwijd dus flink bezig gaan houden om in de huidige 13 jarige cyclus, Orde uit de Chaos voort te laten komen. We gaan door middel van allerlei tools je proberen om je zo standvastig te maken in het oog van deze vuurstorm. Je te laten zijn wie je bent en je te laten leiden vanuit jouw gouden kristalhart en innerlijk kind buikgevoel. We gaan samen dit aan om zo te groeien in ons bewustzijnsproces. Leren in je kracht staan, tijdens de blauwe storm zodat deze je niet omver blaast. KALM BLIJVEN IN DE KERN VAN DE STORM...
ikke toen ik 2 jaar was


De MAANHUTTEN zullen voornamelijk in de avond, maar sommige dingen gaan ook overdag plaatsvinden. Mocht je je voor meerdere items opgeven, (zeker 3) als echte Dakini fan dan mag je voor € 33 deelnemen per keer. Je mag dan wel ineens betalen en kan dan de 3x binnen 6 manen opmaken. Je kan je ook per keer inschrijven en dan zullen de kosten € 44 zijn, alleen de oceaandrum * tegen meerprijs.


Het lijkt me super op jou pad te mogen meelopen, geef je op als je interesse hebt, ik in elk geval heb er hartstikke veel zin in. 


13 november HEILIGE RUIMTE ZELF LEREN MAKEN, KLANKSCHALEN WORKSHOP ZELF BESPELEN EN ERVAREN

18 december RATEL MAKEN

15 jan VUUR RITUEEL (OPSCHONEN ZWARE ENERGIE) nieuwe dingen neerzetten voor 2021

5 feb DRUMMEN RONDOM KACHEL JOERT EN BLOESEMREMEDIE MAKEN

5 maart KRACHTSTOK MAKEN, MEDICIJNBUIDEL EN/OF GEBEDSZAKJES

2 april HEXAGRAM MET KRISTALLEN O.A. EDELSTEEN DRAKEN, EENHOORN EN SCHEDELS EN SPIRAAL LOPEN met DUIF, RATEL EN DRUM

30 april Q’EROS PERUAANSE VERGEVINGS CEREMONIE

4 juni MEDICIJNWIEL HELING MET KLANKEN

2 juli KOSMISCHE TOCHT LOPEN

KRACHTPLAATSEN BEZOEKEN SPREKEN WE APART AF MET DE GROEP, OOK OCEAANDRUM MAKEN

VROUWELIJKE KRACHTPLEK OP DE ST. MICHAEL LEYLIJN DIE WE o.a. GAAN BEZOEKEN


MAANHUT 

De naam is de danken aan de cyclus die de Maan heeft van 28 dagen en gelijk is aan de menstruatiecyclus en heeft niets te maken met een zweethut.


Het WAS een bijeenkomst voor vrouwen van alle leeftijden, die in een warme en veilige sfeer, vrouwenzaken uitwisselen en van elkaar leren, om weer een verbinding te maken met hun natuurlijke zijn. MAAR ik vind het een bijeenkomst van mensen die samen dingen delen, dus ook mannen zijn van harte welkom.

De maanhut is erop gericht door rituelen, dans, zang, klanken, creativiteit of bezinning, verhalen, de natuur, ons dichter bij ons vrouw-zijn te komen. Omdat in onze cultuur het contact met de Moeder Godin nagenoeg is verdwenen, zijn ook veel vrouwen en mannen het contact met hun vrouwenenergie kwijtgeraakt. We gaan het contact met deze Godinnen energie, Moeder aarde en Grootmoeder maan in ere herstellen in de maanhut ceremonie.

 

De oorsprong van de Moonlodge(zoals de indianen zeggen) of maanhut ligt bij Sjamanistische culturen, waarbij aandacht werd gegeven aan de mijlpalen in een vrouwenleven; menstruatie of maanstonde, zwangerschap en menupauze. Deze mijlpalen worden ondergaan als initiatie en hierbij wordt de vrouw geëerd en gerespecteerd in haar veranderingsproces. Zo wordt de menopauze gevierd als een overgang van een vrouw naar de periode in haar leven waarin ze geen kinderen meer baart en haar energie kan gebruiken voor creativiteit, wijsheid en raadgevingen. In de maanhut leerden de jonge vrouwen van haar ervaringen en wijsheid. En omdat ik al een tijdje een WIJZE VROUW ben, wil ik graag vanalles met je delen, maar ook graag nog wat leren, ik heb er zin in om dit avontuur weer aan te gaan, liefs Lilian