Aqua de Florida zelf leren maken

Het gebruik van Floridawater is ontstaan in Peru rond 1512.  In Peru maakten ze het toen van zoete sinaasappelschil, bloemen, specerijen, rietsuikeralcohol en andere “geheime” ingrediënten.

 

Wij gaan dit MAGISCHE Aqua de Florida nu stap voor stap maken in Panheel in de joert, op onze eigen unieke manier. Het is een bloesem, bloemen, wortel, fruit en kruiden water, wat gebruikt wordt om te reinigen, je aura, maar ook je werkomgeving of je huis, je krachtvoorwerpen. Te helen, o.a. stagnerende energie, om zegeningen te geven en zware energie op te heffen, die je belasten. Ook heel fijn voor tijdens en na de sessies, ceremonie of rituelen. Super om dit TOVERWATER te mogen maken. We doen dit ondersteunen met klank, rituelen en super mooie intenties en heel ons hart en in liefde. Het is niet zo maar een ‘water’, als je dat wil dan koop je gewoon een fles, maar hierin leg je je eigen energie, ziel en zaligheid in.


Het is een origineel en uniek inheems recept, dat door gegeven wordt door vrouwen aan alleen vrouwen. Ik heb het van een Peruaanse hoge priesteres gekregen. Het is een gereedschap dat bijzonder veel gebruikt wordt door de Q’ero Paqo’s uit Peru (Sjamanen), o.a. voordat ze met een sessie beginnen, spugen ze het water in de 4 windrichtingen, Moeder aarde, Vader Zon en het Groot mysterie.

Dus als je wat met bloemen en kruiden en intenties hebt, dan kan je dit Heilig water voor jezelf en familie en vrienden en voor je praktijk maken. Het blijft een MOEDERTINCTUUR dus het zal vele jaren zijn werk mogen doen, als jij er maar liefdevolle intenties is plaats. De naam is ‘verleidelijk’ want het is beslist geen water, maar een op alcohol gebaseerd principe, vandaar dat je het lang kunt bewaren.


 

 

 

 
Het is een Sjamanistisch magische brouwsel en word onder andere ook gebruikt om jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. De geur is diep, zacht, mysterieus, aardend en magisch. Maar jij voegt daar je eigen bijdrage en liefde aan toe. Het word echt jouw eigen geur.

 

Bij opgave meer info, investering in jezelf 66 euro en potlach. Ik maak soep en brood met kruidenboter, alles biologisch natuurlijk en vele kruiden, geheime ingrediënten en bloemen zijn inbegrepen. Zelf dien je ook nog het een en ander te verzamelen. Want hoe meer aandacht je eraan geeft, des te beter zal het voor je gaan werken.

Geef je op via mail dakini@kpnplanet.nl of app 0642369723