Liefde

Je kan toegeven aan de negetieve dingen die er op de aarde zijn of je kan ervoor kiezen om in LIEFDE met elkaar om te gaan en zelf het betere voorbeeld te geven, door positief in het leven te staan. We zijn de sterkste van de sterkste en we hebben zelf gekozen om op dit moment op aarde te zijn. Jij hebt het in je om de verandering te ZIJN en een betere wereld te willen. Jij bent gemaakt van LIEFDE EN LICHT. Het ligt aan ieder van ons, individueel, WIJ ZIJN DE REGENBOOG KINDEREN.....maar samen kunnen we onze krachten bundelen en het verschil maken.


Leef liefdevol vanuit je hart. LIEFDE IS HET ANTWOORD. Geef LIEFDE, ben LIEFDE, en we zullen de wereld er anders laten uit zien!!! We zijn EEN VOLK en niet alleen in het universum, we zijn THE TRIBE OF MANY COLLORS, zoals Kiesha, Little Grandmother zegt.


Ik stem me de dag voor de volle maan af en trommel om al het goede te bedanken.....het Groot Mysterie voor alles wat is....Moeder Aarde te eren dat we op haar rond mogen lopen.... Vader Zon, voor de warmte die hij ons geeft....... Grootmoeder Maan, dat ze over ons waakt gedurende de nacht. De 7 elementen, aarde, water, vuur, hout, lucht of metaal, ether en licht en de 4 windrichtigen met hun aanverwante dieren, de kruipers, de gevleugelden en de zoogdieren, het Stenenvolk, het Staande volk en de planten en kruiden, het Sterrenvolk.


De foto is in Noorwegen genomen op 21- juni, 's nachts, wat een apart hart.....