Levensfilosofie
De zin van het leven is volgens mij dat je wéét wat je doel is in je leven en dat je dit zo goed mogelijk probeert uit te voeren. Om daar achter te komen mag je diep in jezelf gaan zoeken, naar je BRON. Je maakt niet voor niets allerlei zaken mee in je leven, waarvan je in de eerste instantie denkt dat het een ramp is dat het je overkomen is. Totdat je er achter komt dat het eigenlijk een zegen is en dat je in plaats van ongelukkig, heel erg blij mag zijn dat het je is overkomen, ja zelfs dankbaar daar voor mag zijn. Je mag hierdoor leren. Je krijgt daardoor de kans dingen te begrijpen, op te lossen, te verwerken, te vergeven en tenslotte los te laten, een plek te geven, zodat je uiteindelijk helemaal vrij bent en kan groeien.
Als je enkele traumatische ervaringen in je leven hebt meegemaakt, scheiding, vroegtijdige dood van mijn moeder, verkrachting en borstkanker en nasleep met vele lichamelijke klachten, kunnen deze gebeurtenissen je doen inzien, dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik kwam er weer achter wat het doel in mijn leven was. Voor mij is dat leven in het NU, er is geen hoger doel in dit leven dan het leven te beléven en daarvan ook nog te genieten. Niet je te verstoppen achter iets. Uitkomen waarvoor je staat, dus dat doe ik dan ook, al is dit soms verdomd moeilijk.


Ik ging KI-cursussen, intuïtieve- en andere massagecursussen, energetische therapeute en een Herboriste opleiding, aromatherapie, klankschalen, bloesemremedies, ect. volgen, onderging ontelbare behandelingen zelf en vond mijn roeping terug in het "Sjamanisme". voor mij een natuurlijke levensstijl, in contact met Moeder aarde. Nu ondersteun ik mensen op hun pad en hun bewustzijns proces. ALLES IS ENERGIE. Ik mag ze helpen, zodat ze weer beter in hun vel komen te zitten. Ik maak aura’s schoon, spiegel ze, maak dingen los, met behulp van mijn handen, kruiden, stenen, rituelen, mineralen en start zo het zelfvermogend genezings proces van het lichaam weer, maar wel met 2 voetjes op de grond.


Mijn visitekaartje, symbolisch.....


Vader zon staat voor LICHT energie, Twéé handen staan voor de energie en het licht dat ik door mag geven. De twee andere handen staan voor je eigen handen, omdat niemand het alleen kan, je mag zelf ook wat doen. Ik kan alleen maar het lichaam het sein geven dat het weer in staat is tot zijn zelf genezend vermogen. De vier grote stralen samen staan voor de 4 windrichtingen en de andere stralen voor de 4 elementen.


De schaduw van Vader zon, staat voor de schaduw kant van het leven, dit is ook een deel van je, accepteer het liefdevol, erken het, het hoort gewoon ook bij je. Zonder licht geen schaduw. De zon staat in een gedeelte van een cirkel, maar geeft toch de suggestie dat hij rond is. Een cirkel is oneindig, geen begin en geen einde, de energiewielen, de chakra’s, mandala's, het spiraal, het medicijnwiel, Yin en Yang enzovoort. Deze circel is niet gesloten en staat voor het open karakter van de praktijk en de gastvrijheid aan iedereen. Dus werk ik graag met gesloten beurs en overal is wel een mouw aan te passen. Alles wat je geeft komt bij je terug.

Levensfilosofie