SYMBIOSE OLIE

SYMBIOSE OLIE super hulp ook om het immuunsysteem te ondersteunen en te verbeteren, ook tijdens griep seizoen. De olie beschermt je, zowel voor 'leegzuigen' als allerlei straling, zorgt dat je in je kracht blijft staan en in dat ook nog eens in balans. Super krachtig en veelzijdig dus. 


Blijf in symbiose met de Hemel, om jezelf zo natuurlijk en zuiver mogelijk te houden en Moeder Aarde, om alles wat leeft respectvol en eervol te behandelen.

Keer je naar binnen, door veel in de natuur, in stilte aanwezig te zijn, b.v. door te bosbaden zodat je de trilling van Moeder Aarde zelf kunt voelen in je eigen aura en blijf in contact met het Goddelijk licht en adem…Blijf voor elkaar zorgen en een liefde vol mens geeft ook zijn grenzen aan, denk daaraan. Angsten mogen gerust gevoelt worden, maar blijf wel in vertrouwen…

 

De Symbiose olie roller helpt hierbij, het is een biologische basis olie van eucalyptus-, (anti viraal) hennep- (ontspannend) turf- en lichtwortel olie in combinatie met edel Shungiet, (beschermer tegen alle soorten straling) en de Osha root (de beschermer voor alle lichaamsopening tegen alle ongewenste indringers, zowel infecties als negatieve energieën). Zwarte komijn olie, deze heeft als werking dat de spijkeiwitten zich aan de olie hechten, zodat een eventuele longontsteking voorkomen kan worden.

Verder is de symbiose olie aangevuld met verschillende etherische dennen oliën, o.a. Himalaya den, die je helpt met angstgevoelens om te gaan en één olie die helpt bij het opheffen van gifstoffen, en één levensboom olie, Atlas ceder om je weer thuis te laten voelen in je eigen lijf en Ravensara, één van de meest effectieve bij het bestrijden van virussen, en één olie die sterk ontsmettend is en één olie die zeer krachtige stimulans is voor het immuunsysteem en Siberische spar die helpt emoties in balans te brengen. Dit alles opgeladen in een kristallen kring en de vibratie van de Shumann fonoforese. De Moeder Aarde frequentie van dit moment.

De kosten voor dit mooie product in een spaarzaam rollertje zijn € 33