SYMBIOSE OLIE NIEUW

SYMBIOSE OLIE     (samenleving olie)


Blijf in symbiose met de Hemel, om jezelf zo natuurlijk en zuiver mogelijk te houden en Moeder Aarde, om alles wat leeft respectvol en eervol te behandelen.

Keer je naar binnen, door veel in de natuur, in stilte aanwezig te zijn, b.v. door te bosbaden zodat je de trilling van Moeder Aarde zelf kunt voelen in je eigen aura en blijf in contact met het Goddelijk licht en adem…Blijf voor elkaar zorgen en een liefde vol mens geeft ook zijn grenzen aan, denk daaraan. Angsten mogen gerust gevoelt worden, maar blijf wel in vertrouwen…

 

De Symbiose olie roller helpt hierbij, het is een biologische basis olie van eucalyptus-, (anti viraal) hennep- (vermindert de last van het vaccin, ook als je het niet hebt genomen, maar in contact komt met mensen die wel gevaccineerd zijn en anders om) turf- en lichtwortel olie in combinatie met edel Shungiet, (beschermer tegen alle soorten straling) en de Osha root (de beschermer voor alle lichaamsopening tegen alle ongewenste indringers, zowel infecties als negatieve energieën). Ook nog zwarte komijn olie, deze heeft als werking dat de spijkeiwitten zich hieraan hechten, zodat een eventuele longontsteking voorkomen kan worden.

Deze is aangevuld met verschillende etherische dennen oliën, o.a. Himalaya den, die je helpt met angstgevoelens om te gaan en één die helpt bij het opheffen van gifstoffen, en één levensboom olie, Atlas ceder om je weer thuis te laten voelen in je eigen lijf en Ravensara, één van de meest effectieve bij het bestrijden van virussen, en één die sterk ontsmettend is, en één die zeer krachtige stimulans is voor het immuunsysteem en Siberische spar die helpt emoties in balans te brengen. Dit alles opgeladen in een kristallen kring en de vibratie van de Shumann fonoforese. De Moeder Aarde frequentie van dit moment.

De kosten voor dit mooie product zijn € 33