Kristallen terug geven aan Moeder Aarde

KRISTALLEN TERUG GEVEN AAN MOEDER AARDE

Volgens Kiesha Crowther, Little Grandmother, is het een goed idee om Kristallen die je niet meer gebruikt of die hun werk gedaan hebben en die stof liggen te vangen, liefdevol terug te geven aan Moeder Aarde, het liefst in het water. Wetende dat elk druppeltje water op de aardbol een kristal bevat dat intenties kan absorberen, vast houden en versterken kunnen we  zo onze intenties overbrengen en Moeder Aarde helen. 


Bij dit ritueel worden we eerst zelf gesmudged om zo zuiver mogelijk dit mee te maken. Dan gaan we ons zelf aarden met een Groene Aarde meditatie die Kiesha heeft doorgegeven. We zullen hierbij in de vuurpit staan, waar we onze zelf meegebrachte kristallen zuiveren en van hun energieën bevrijden, door middel van rook, vuur, wind, aarde.


Dan gaan we in het medicijnwiel, rondom het Groot Mysterie staat en gaan we de kristallen nieuwe liefdevolle intenties geven voor schoon helder water, gezonde gelukkige dieren, mensen en planten en eenhogere meer liefdevolle frequentie op deze dierbare planeet of laten we ze zo rein en geven ze terug via het water aan onze lieftallig Moeder Aarde die zo goed voor ons zorgt. We staan in kring en houden een kristal vast om deze de intentie mee te geven die jij aan dit kristal mee wil geven en dan geven we het kristal door, tot het kristal van jou weer bij jou terug is.


We lopen in stilte naar de beek waar we ze liefdevol terug geven aan Pacha Mama. Het water stroom, neemt de intenties mee en het water zal uiteindelijk weer verdampen en met de door ons ingebrachte gebeden, intenties, vrede en liefde, weer de lucht in mogen om vervolgens weer op Moeder Aarde te belanden, waar het onze planten weer laat groeien.

Als je wil mag je je drum of ratel meenemen, we gaan er een mooi ritueel van maken, liefs Lilian