Kristallen terug geven aan Moeder Aarde

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden

KRISTALLEN TERUG GEVEN AAN MOEDER AARDE

Volgens Kiesha Crowther, Little Grandmother, is het een goed idee om Kristallen die je niet meer gebruikt of die hun werk gedaan hebben, of die stof liggen te vangen, liefdevol terug te geven aan Moeder Aarde. Dat vind ik ook een zinvol idee, vandaar dat we een paar keer per jaar dit ritueel doen. Zie voor data de agenda.


Bij dit ritueel worden we eerst zelf gesmudged om zo zuiver mogelijk dit mee te maken. Dan gaan we ons zelf aarden met een Groene Aarde meditatie die Kiesha heeft doorgegeven. We zullen hierbij in de vuurpit staan, waar we onze zelf meegebrachte kristallen zuiveren en van hun energieën bevrijden, door middel van rook, vuur, wind, aarde.


Dan gaan we in het medicijnwiel, rondom het Groot Mysterie staat en gaan we de kristallen nieuwe liefdevolle intenties geven of laten we ze zo rein om deze terug te geven via het water aan onze lieftallig Moeder Aarde die zo goed voor ons zorgt. We staan in kring en houden een kristal vast om deze de intentie mee te geven die jij aan dit kristal mee wil geven en dan geven we het kristal door, tot het kristal van jou weer bij jou terug is.


We lopen in stilte naar de beek waar we ze liefdevol terug geven aan Pacha Mama. Het water stroom, neemt de intenties mee en het water zal uiteindelijk weer verdampen en met de door ons ingebrachte gebeden, vrede en liefde, weer de lucht in mogen om vervolgens weer op Moeder Aarde te belanden, waar het onze planten weer laat groeien.

Als je wil mag je je drum of ratel meenemen, we gaan er een mooi ritueel van maken, liefs Lilian