Klankbad droomtijd


KLANKSCHALEN IN HET WARME WATER ERVAREN.

AL FLOTEND, SOMS ONDERSTEUND DOOR CRANIO-SACRAAL, HEERLIJK ALLE SPANNING LOSLATEN. TIJDENS DIT GEBEUREN KOMEN JE GEEST, ZIEL EN LICHAAM  BETER IN BALANS. EEN ZALIGE ONTDEKKING.


Je drijft  heerlijk weg in een super ontspannen toestand, gewichts- en tijdloos. In samenwerking met Suzanne in Leende in een prive zwembad wat 34 graden warm is. Kosten 55 euro p.p. inclusief thee, koffie en iets te knabbelen, data: ZIE HIERVOOR agenda.  KLANKBAD, - MEDITATIE, - CONCERT, - HELING of KLANKMASSAGE op het 'droge' 

Het is niet iets nieuws, klanken gebruiken om het genezingsproces op gang te zetten. 

Sjamanen, Heksen en Druïden, Natuurvolken wisten het al, klank = trilling = energie.

Door middel van klankschalen, Sjamanendrum, ratels, oceaandrum, regenmaker, mondharp, chacapa, fonoforeses, duimpiano en andere ritmische instrumenten, verzameld overal in de wereld, kom je in een zeer diepe ontspanning terecht, waarbij je alle stress en zorgen mag loslaten. 


Tijdens dit ritueel ga je in meditatieve toestand naar een andere wereld, een soort van "droomwereld". Je gaat een (trans) reis maken op klanken om zo te gaan naar de plaats in jezelf waar contact met je spirituele helpers, Engelen, gidsen en krachtdieren gemakkelijk tot stand kan komen. 

  • Er zal gebruik worden gemaakt met de elementen van de natuur.
  • LUCHT de veren van de buizerd, die we te leen hebben, schoont onze aura op. HOUT waarvan vele instrumenten gemaakt zijn.
  • Met de ratel gaan we het VUUR in je aanwakkeren om goed aanwezig te blijven bij dit ritueel.
  • De oceaandrum vertegenwoordigt het WATER, waarop je je kan laten meevoeren.
  • De klankschalen staan voor METAAL
  • De Sjamanendrum is AARDE, met bijde voeten erop graag. 


Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen te liggen of zitten en je mee laten voeren door de geluiden die op je pad komen. Klankmassage zorgt er ook voor dat je bloed beter gaat stromen en daardoor gaat je energie ook weer beter stromen, je ONTSTRESSED helemaal. Je lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water en dat wordt door de trillingen in beweging gebracht. Blokkades, die op den duur tot klachten zouden kunnen leiden, worden zo opgelost, zodat je allerlei klachten voor kunt zijn. Je lichaam krijgt weer prikkels, zodat het weer in staat is zelf te herstellen en het zelfgenezend vermogen in werking te stellen. Openstaan en de wil te genezen is voldoende. Onderga deze zalige gewaarwording en laat de klanken bij je binnenkomen, dompel je onder, het zal je goed doen. Het geeft een hele mooie energie, die je nog lange tijd daarna zal doorwerken. Het geeft o.a. lichamelijjke en geestelijke ontspanning, betere concentratie, rust in het denkproces, verhoging van je zelfkennis, verbetering van het geheugen, leert je beter naar je intuitie luisteren en je groeit in je spirituele ontwikkeling.  
Na afloop is er de kans om nog even na te praten en ervaringen eventueel te delen. Droomtijd klankbaden zijn voor iedereen, wees welkom. Zie voor data de agenda.


Is je interesse gewekt…..je kan ook een groepje samenstellen, denk aan zussen- of broederdag, collega’s, vrienden of verjaardagsfeestje, spiritueel groepje….en bel voor een datum vast te leggen. Bij goed weer buiten in het medicijnwiel in Panheel, onder het genot van fluitende volgels en het geritsel van de bomen als extra klanken. Bij ander weer in JOERT of op de MEDITATIE LOVE’D. bel of mail me 0642360723, dakini@kpnplanet.nl liefs Lilian