Hexagram met kristal energie

Hexagram + Kristal energie

Op T GOOD IN PANHEEL prijkt


EEN HOUTEN STER IN HET ENGELEN & SPIRITS STILTE HUISJE. 
2 gelijke driehoeken die over elkaar heen liggen en zo een HEXAGRAM, een spirituele symbool vormen. In de traditie van de oudheid, staat de driehoek met de punt naar boven voor het mannelijke, het vuur en de driehoek met de punt naar beneden voor het vrouwelijke, water. Sommigen zien er een integratie in van het hemelse element dat naar de aarde streeft ? met het aardse element dat naar de hemel streeft ? Anderen zien er de hemelse heerschappij van de vier windrichtingen in, zowel boven als beneden.


Het hexagram komt voor bij vele volken, o.a de Peruanen, Egyptenaren en Chinezen, maar ook op de Noord-Ierse en de Burundeese vlag. Bij de Joden werd het vroeger incidenteel als decoratief motief gebruikt. Bij de Indiërs als onderdeel van het symbool voor het hartchakra, waar weer een Lotus is afgebeeld (het lijntje met mijn naam is gelegd) Dit is het chakra waar vrouwelijke en mannelijke energetische stromen samenkomen in tederheid, liefde, compassie en evenwicht. Dat past dan weer helemaal in mijn straatje. Je kunt jezelf afladen en opladen doordat er een neerwaartse- en tegelijkertijd opwaartse energie aanwezig is. 


In dit hexagram, dat op de Oost-West lijn ligt, liggen een aantal kristallen van verschillende grootte die dit geheel ondersteunen. Ze kunnen je gehele aura positief beïnvloeden, beschermen je en zorgen dat je bij jezelf blijft. Ze neutraliseren negatieve invloeden in alle richtingen. Het geheel is nog extra opgeladen met verschillende edelstenen en Draken- Eenhoorn- en andere schedels van edelstenen, die er een heel eigen bijzondere energie aan geven. Deze kan je zelf aanvoelen wat nodig is en als je wil krijg je uiteraard mijn hulp daarbij. Je mag ook je eigen kristallen schedel of draak meenemen natuurlijk. 


In het midden van het hexagram is een Heilige ruimte gecreëerd waarin je plaats mag nemen. De energie stroomt daar waar het nodig is en zo kom je weer in balans en wordt je weer EEN met jezelf. Je kunt ook gemakkelijker mediteren door deze energie. Dit kan naar grotere spirituele helderheid en inzicht leiden. De seleniet, een Engelensteen, beschermd het netwerk in en rondom het geheel, ondersteund door lepidoliet. Onder het genot van Hemelse kosmische klanken en een sensationele lekkere geur, mag je iets unieks ervaren.

Maak een afspraak en kom het uit proberen, tot dan, liefs Lilian.