Herborist

Als HERBORIST, kruidenvrouw, weet ik eeuwenoude tradities te verweven met modern wetenschappelijk onderzoek en kennis. Op een artisanale wijze, met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een grote liefde voor de natuur, pluk, droog en verwerk ik de kruiden tot gezondheidsmiddelen, huishoudelijke producten, natuurlijke cosmetica, keukenkruiden en kruidige voedingsmiddel. Ik geef voor kleinere groepen kruiden kookworkshops, met biologische streekproducten, waar je zelf aan de slag gaat in de middag en het vervolgens zelf heerlijk oppeuzelt. Stel een groepje samen en we spreken iets af. Je kan ook voor een bevriend stel koken, wat dan vervolgens uitgenodigd wordt.


Daarnaast verstrek ik kruiden adviezen naar aanleiding van allerlei klachten, eventueel aangevuld met eigengemaakte kruidenpreparaten. Maak gerust een afspraak voor een consult.


Zo is DAKINI het adres voor o.a. de volgende artikelen, een kleine greep uit het assortiment, geheel op kruidenbasis, natuurzuiver en puur, met liefde gemaakt. Omdat ik alles zo vers mogelijk maak, kun je het beste van te voren bellen of mailen, om iets te bestellen, zo voorkom je teleurstelling. Het kan zijn dat ik een paar dagen duurt, voor ik de juiste ingrediënten bij elkaar heb.


Sint Jans olie, calendula olie, eczeemzalf, brandnetelzalf, kalmerende zonnebrandolie, 7 elementen olie met bloesemremedies en edelstenenelixers, hemelse reinigingsspray, aardse beschermingsolie, dag – en nachtcrème, oogcrème, muggenschrik, (hoest) siropen, Himalaya zout.


Een iets wil ik nog wel benadrukken en dat zijn de zelfgemaakte BLOESEMREMEDIES, gemaakt met de hulp van moeder natuur en de geneeskrachtige energie van de zon of van het element vuur. Essenties van planten die hier in onze omgeving bloeien en die we daarom ook nodig hebben. Leer je evenwicht te herstellen en haal het maximale uit jezelf met bloesemremedies. (ook voor dieren, b.v honden, paarden en katten), tevens ook stenenelixers.


Vraag naar verdere mogelijkheden om b.v. een product naar wens te laten samenstellen of mail me voor info of vragen. dakini@kpnplanet.nl