7 Drakenremedies

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUREr zijn 7 DRAKENREMEDIES geboren…jipeeeee...


DE SMARAGDGROENE AARDE DRAAK

DE WITTE METALEN LUCHT DRAAK

DE BRUINE BOOM DRAAK

DE TURQUOISE ATLANTIS WATER DRAAK

DE RODE VUUR DRAAK

DE AMETHIST ETHER DRAAK

DE REGENBOOG LICHTENERGIE DRAAK

 


KIES JE EIGEN DRAKENREMEDIE UIT en ZET een stap op het bijzondere DRAKENPAD. Ik heb te horen gekregen dat ik een Drakenrijder schijn te zijn, bijzonder hoor. Dus heb je interesse, laat het me weten, via pb, of dakini@kpnplanet.nl dan kan ik voor jou een speciale DRAKENREMEDIE maken, liefs Lilian       

In sprayvorm van 30 ml  € 15 en alle 7 de sprays voor € 99 + Draakje

Ik heb hulpmiddelen uit de natuur (etherische olie, plantaardige olie, stenenelixers en bloesem remedies) samengevoegd en er één product van gemaakt in de vorm van 7 DRAKENREMEDIES, AARDE, WATER, VUUR, HOUT, METAAL/LUCHT, ETHER EN LICHTENERGIE. De betoverende geuren van de aromatherapie en hun werking daarvan is hemels. Vele vonden al verlichting bij het gebruik van etherische olie of de krachtige energetische werking van bloesemremedies en de stenen elixers apart, maar samen hebben ze dus nu een unieke kracht, Drakenkracht. De tijd is er rijp voor, de Drakenenergie is nog niet voor iedereen voelbaar, maar deze remedies helpen daar enorm bij. Ze brengen je (weer) in contact met je Drakenkracht energie.

Door aan elementen olie, bloesemremedies en stenen elixers toe te voegen, geef ik de olie een zéér hoge energetische waarde mee. Ze werken niet alleen ondersteunend op het lichamelijk vlak, maar daarnaast word op energetisch van alles wat al in onszelf aanwezig geactiveerd of juist afgezwakt wat overactief is. Net wat er nodig is. De oliën, remedies en elixers die zijn gebruikt werken rechtstreeks op dat betreffende element of op een veel voorkomend probleem wat zijn oorsprong vind in dat element. Bij alle combinaties heb ik de  rozenremedie toegevoegd voor onvoorwaardelijke liefde, gemaakt van de rozen van mijn overleden Moeder, die na meer dan 33 jaar nog in mijn tuin staan. In de 1ste plaats naar jezelf toe, om van daaruit naar anderen uit te groeien. Een extra toevoeging is een remedie die bij de Externsteine is opgeladen, waar de Drakenenergie zeer goed voelbaar is en worden ze individueel nog eens extra, met liefde opgeladen in mijn edelstenen Drakencirkel, alvorens ze naar jou mogen gaan om hun werk te doen.


RODE VUUR DRAAK woont in het Zuiden


Voor het nemen van beslissende actie om je doel te bereiken, geeft inzicht in de diepste twijfels, voor het overwinnen van aarzelingen en trage besluiteloosheid. Vergroot je doortastendheid en sterkt je wil. Laat je je passie weer voelen, zodat je je dromen weer kan volgen.

Wanneer je voortdurend twijfelt en geen beslissing kan nemen, helpt deze Vuurdraak-remedie om je direct te laten handelen en een keuze te maken. Wanneer je vastzit in een web van aarzelingen, geeft de remedie je vertrouwen en helpt je verbinding te maken met je Hoger Zelf. Vuur herinnert ons ook aan ons creatief proces.

Lichamelijk; Versterkt en verwarmt het hart en de zonnevlecht. Tevens is ze hartslagversterkend, kalmeert bij stress, paniek en verfrist bij mentale vermoeidheid.


SMARAGDGROENE AARDE DRAAK woont in het Noorden


De aarde-remedie geeft je goede verbinding met jezelf en met de aarde, waardoor je je kunt reinigen en zuiveren. Vooral indien er veel indrukken te verwerken zijn die deze verbinding verzwakken. Geeft de mogelijkheid deze indrukken een plaats te geven.

Goed om je te verbinden met de ander via je basis, je wortels, maar toch jezelf kunnen blijven. Geeft bescherming en verbinding met de aarde, zonder dat je bang hoeft te zijn om emotioneel gekwetst te worden. Om jezelf toe te staan neer te dalen op aarde, je verantwoordelijkheid te nemen en niet weg te lopen wanneer er teveel mensen op je afkomen. Ook om je te herinneren aan de aanwezigheid van het Goddelijke in jezelf, vanuit de drassige Moeder Aarde, opgerezen vanuit het donkere water, zoekend naar het licht, zuiver van hart, altijd bewegend in de spiraal van zijn.

Lichamelijk; dunne ontlasting en opgeblazen buik, als gevolg van een gebrekkige Ki-energie in de milt en alvleesklier. Ondersteunt de zonnevlecht. Tevens op aandoeningen als gevolg van zwakke immuniteit, waardoor de persoon door oververmoeidheid en chronische spanning gevoelig is voor infecties, ontstekingsremmend. Voor personen die zich uiten in huidklachten.


WITTE METALEN LUCHT DRAAK woont in het Oosten


Wanneer je gevangen zit, opgesloten en niet de verbinding met het hogere, de kosmos kunt maken. Luchtdrakenremedie helpt je om daar verandering in aan te brengen. Ze geeft bevrijding en laat je de ruimte innemen voor jezelf, waarbij je dit vanuit je hoger zelf kunt genezen en voeden. Ze helpen je ruimte creëren op een lichte en luchtige manier en helpen je zo verder op Jou Pad, hulp biedend en heling gevend waar nodig.

Lichamelijk; sterk slijm afvoerend en slijm oplossend, antiseptisch op longen, sterk antibacterieel en ontstekingsremmend. De Drakenlucht remedie verbetert ademhaling, zuivert en opent de borst.


BRUINE BOOM DRAAK


Therapeutische werking; oude wonden onder ogen zien en deze oude patronen reinigen. Ze stimuleert vernieuwing van energie en helpt je met deze verandering. Trekt herstellende en helende kracht aan uit de natuurlijke omgeving.

De Drakenhout remedie opent je hart voor de liefde en de aanvaarding van onszelf en anderen, maakt intimiteit mogelijk evenals het tot uitdrukking brengen van onze waarheid en scheppingskracht. Mededogen, warme en liefdevolle aanvaarding van allen, steun geven, universele liefde, transformatie door de kracht van de liefde. Overleven, dapper, genezing, geboorte en schepping. Ze laat je als een Feniks uit de as herrijzen. Ze laat je vrij maken van alle beperkingen die groei, vooruitgang en ontplooiing van je mogelijkheden tegen houden. Als je de richting en de stroom van je leven niet meer hoeft te controleren, kun je vreugde en vrijheid vinden in beweging en spontaniteit.

Lichamelijk voert het gifstoffen af en zuivert de lever.


TURQUOISE ATLANTIS WATER DRAAK woont in het Westen

 

Deze bevrijd je lichaam en geest van spanningen en laat je meedrijven op de tijdstroom, meevoeren als een blad op het water meegevoerd wordt. Emoties kunnen geuit worden, waardoor blokkades worden opgeruimd en je gevoelsleven gezuiverd.

Het vergroot de acceptatie van het leven en het tempo van anderen, doordat je dat leert erkennen en accepteren, gaat het vanzelf bij jou beter stromen.

Geduld en rust, begrip, weten dat al het leven in zijn eigen unieke tempo voortkabbelt; duidelijk handelen vanuit het innerlijk zelf. Je diepere werkelijke eigen ritme ontwikkelen en bij verstoringen van dit eigen ritme dit zelf bewust worden en dit duidelijk naar de ander gaan uiten.

Lichamelijk; een machtig tonicum voor de Ki-energie van het lichaam. Het versterkt niet alleen de nieren, maar ook de milt en alvleesklier en kan worden aangewend voor algemeen lusteloosheid, zwakke zenuwen, pijn in de onderrug en slecht concentratievermogen.


AMETHIST ETHER DRAAK

 

De etherdraak remedie geeft hulp uit de kosmos voor Moeder Aarde en de mensheid, meer helderheid en inzicht. Harmoniserend, vrede, zuiverheid en stralend. Stimuleert tevens creativiteit.

Voor hen die moeite hebben met het omgaan met agressie, geweld, jaloezie, woede, wrok, wraakzucht en pesten.

Motivatie, volharding, accepteren van moeilijkheden als kansen voor groei en dienstverlening aan de wereld, overwinnen van pessimisme en wanhoop, speciaal met betrekking tot de verwachting van een negatieve wereld situatie.

Is ontspannend en kalmerend voor de geest, zodat alles weer in balans komt, helder bloemachtig.

Verzacht en heelt de gevolgen, pijnen, stress, emoties, van de veranderingen waaraan wij nu onderhevig zijn.


REGENBOOG LICHTENERGIE DRAAK


Voor ontplooien, creativiteit en inzicht om iets nieuws te beginnen in een periode van verandering, stralend, zinnen prikkelend. Geeft je net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt. De lichtdraak remedie geeft ruimte naar voren, je toekomst en laat jezelf ontwikkelen in vrijheid en liefde, niet vanuit moeten en verplichtingen. Bij elkaar werken deze remedies als een perfecte combinatie, vooral in deze tijd, waar veel uitdagingen en veranderingen voor de deur staan. De remedie kan de juiste hulp zijn om je over de drempel heen te helpen. De regenboog/stenenelixer bied je extra bescherming en geeft je een gevoel van vrede. Leert je de waarde van je gaven kennen, je licht met anderen delen, zonder verlegenheid en het wegcijferen van jezelf. Geeft een waardering van je eigenwaarde.
© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden