13de Baarmoeder rite van de Munay Ki

Ik nodig je uit voor een Baarmoeder ritueel, om zo de Godin weer in je naar boven te laten komen. Onderga deze heling van je vrouwelijke kwaliteiten en kom weer helemaal in je eigen vrouwelijke Godinnenkracht. De Jaguar heeft de baarmoeder kracht van het Amazone regenwoud, deze mag je graag gebruiken.De baarmoederzegening is toegankelijk voor alle vrouwen of ze nog een baarmoeder hebben of niet, of ze nog menstrueren (de maan hebben, zeggen de natuurvolken) of niet. De Goddelijke energie is voor ons allemaal. De enige conditie is dat jonge meisjes hun eerste Maan hebben beleefd om de energie te mogen ontvangen. De intieme verbinding met de heiligheid van onze baarmoeder roept om heling. Als vrouw voelen we het diepe verlangen om opnieuw de verbinding te maken met het sacrale vrouwelijke in onszelf en met de wereld.


We willen ons bevrijden van de beperkingen, de pijn, de schuld en de schaamte die op ons vrouw zijn zitten. We verlangen in een wereld te stappen van vrijheid, vreugde, verbinding met de kracht die inherent zijn aan ons vrouw zijn. De vooral mannelijke gedomineerde wereld vraagt om herintegratie van het vrouwelijke, haar te helen, haar schoonheid te omarmen, te bevrijden en te vieren.

De Baarmoeder vrouwenrite die je ontvangt is een geschenk voor de helende energieën van het Goddelijk vrouwelijke en je gaat een verbinding maken met je baarmoeder energie, geholpen door Grootmoeder Maan. Je wordt een kanaal voor deze vitraties, die je helpen je eigen patronen op te schonen. Je leert dat een simpele handoplegging, met of zonder olie, je een liefdevolle heling kan geven. Dit alles ondersteund door de helende klanken van ratel en Sjamanen drum. Hiermee versterken we de verbinding met onze vrouwelijkheid en ons baarmoeder energie centrum of wel de "Heilige Graal".


De Rite of the Womb is de 13e Rite van de Munay Ki. Een mooie en krachtige initiatie vanuit de Inca traditie en brengt ons in direct contact met de collectieve vrouwelijke lijn. EEN GESCHENK AAN JEZELF, door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd, zodat je weer helemaal thuis komt in je eigen lichaam.

Tijdens dit ritueel eren wij onze baarmoeders, wij erkennen deze als een plek van creatie, een heilige Goddelijke plek die in staat is leven te schenken. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze Moeders en Grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee... Het is NU de tijd om dit los te laten en te helen. Het is tevens een ritueel met Moeder Aarde omdat zij ons op haar beurt ook leven geeft !

NU is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is, boordevol kracht, maar ook zacht, liefdevol en wijs.


Een bijzonder mooi ritueel voor vrouwen onderling dat op een zachte liefdevolle manier jouw moederschoot in natuurlijke balans brengt waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer zal stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn ! Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.


Het is de bedoeling dat dit ritueel gedeeld wordt tussen vrouwen over de hele wereld, omdat wij als vrouwen ons mogen verbinden en versterken. Dus zodra je de rite hebt ontvangen, mag je ze doorgeven aan zoveel mogelijk vrouwen. Wij zijn uiteindelijk de sleutel tot het overleven van de mens. De vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, misbruikt en onderdrukt in allerlei vormen en vindt helaas nog altijd plaats in de patriarchale wereld waar we in leven. Het is de hoogste tijd dat het goddelijke in elke vrouw geëerd, erkend en gevoed wordt !

Er bestaat een lijn van vrouwen, de vrouwen spirit van de jungle die zichzelf hebben bevrijd van lijden. Deze vrouwen lijn wil ons aan het volgende herinneren:


‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren.

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven !’Je wordt geheeld, bevrijd van lijden en herboren in Eigen kracht, Eigenwaarde, Eigenliefde en Eigen schoonheid… Je vrouwelijke energie mag weer gaan stromen!

Wij als vrouwen zijn zacht, wild, krachtig, liefdevol.. dit alles en nog veel meer ! Laten we onze vrouwelijke energie eren en vieren ! Gun jezelf dit prachtig geschenk!

Je hoeft niet ingewijd te zijn in de andere Munay Ki inwijdingen, om deze initiatie te ontvangen. Deze inwijding staat hier los van.We gaan een mooie, bijzondere, vrouwelijke, helende middag of avond met elkaar delen.


Ik heb de nodige ballast mogen opruimen en met liefde in het water gegooid. Daarna heb ik de Rite van de Baarmoeder mogen ontvangen van Ursula Aerts, heel bijzonder, een machtig moment, waarna ik het door mag geven ........geweldig echt waar...... De baarmoeder is een creatie parel, een juweel .............maar door de tijd zo verminkt door de dis balans van het mannelijk, vrouwelijk. Maar het komt helemaal goed, er zijn zoveel lieve mensen bezig om de aarde in balans te brengen met kracht van de LIEFDE. Sterker nog....het is goed. We dragen allemaal ons steentje bij.

Ik vind het daarom hartstikke mooi dat ik dit ritueel dan ook mag doorgeven. Extra waardevol…….hopelijk mag ik het aan jou doorgeven, ik verheug me er al op, liefs Lilian


De BAARMOEDER RITE zal regelmatig gehouden worden, zie voor data onze agenda. Ze zal geven worden op T GOOD in Panheel in de joert. Investerin in jezelf € 44 waarvan € 22 aanbetaald dient te worden om van een plaatsje verzekerd te zijn. Mocht je de rite nogmaals bij ons willen doen, dan zijn de kosten € 22 als er nog plaatsjes zijn. Mocht je dit individueel willen doen dan geldt een energetische uitwisseling van € 77

Tevens worden er soms Baarmoeder rites gehouden met cacao ceremonie, daarvan is de investering € 77 

* Geld mag echter geen belemmering zijn om de rite niet te kunnen ontvangen, ik ruil ook graag met iets, laat van je horen.


Mocht je nog vragen hebben, dan stel ze gerust 0642369723 of mail me dakini@kpnplanet.nl liefs Lilian


Volle maan is een prachtig moment om het leven te vieren. Vrouwen zijn dan vaak energieker en creatiever en het is prachtig om de rite te ontvangen, wanneer Grootmoeder Maan toekijkt. Echter bij nieuwe maan, het moment dat de vrouw menstueert in harmonie met de maan, dan is de sluier tussen de alledaagse werkelijkheid, het fysieke lichaam en de niet alledaagse werkelijkheid de spirituele wereld het dunst. Dat is het meest krachtige moment voor innerlijk werk. Maar blijf vooral dicht bij jezelf en volg je eigen kompas. Je kunt hem natuurljk ook op alle de MANEN doen, iedere keer kun je weer een laag je van die ui afpellen en dieper helen.