Spirituele vakanties

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUURSpirituele vakanties

14 t/m 18  oktober, nabij Weris, in de prachtige Ardennen, ook wel het Stone Henge van België genoemd, midweek in de herfstvakantie 2019


We gaan prachtige rituelen neer zetten op verschillende krachtplekken op Moeder Aarde.

We gaan zeer zeker ook het leven vieren. Klanken, zullen als een rode draad door deze vakantie heen zweven, van drum, fonoforese, chimes, oceaandrums en klankschalen en het mooie geluid van veel gelach. Het zal een verrijking voor je zijn om deze helende krachten te ondergaan. GUN HET JEZELF GEWOON EENS, GOED VOOR JEZELF ZORGEN.

 

Van maandag tot en met vrijdag gaan we dan een groep vormen, die samen deze mooie plekken zullen gaan bezoeken en laten we ons onderdompelen in deze prachtige energie. Ons prachtige huis heeft een grote tuin en je loopt snel de bossen in om te wandelen. 

De eerste avond zullen we POTLUCK doen. Dwz. ieder brengt iets mee, eten EN drinken, om samen te delen met elkaar, liefs biologisch. Tijdens en erna kunnen we nader kennis maken met elkaar, goed aankomen en aarden en eventueel een altaartje voor die dagen samen maken en zal er een gezellig samenzijn volgen.

2de dag, gaan we na een heerlijk biologisch ontbijt de stenen al verkennen in Weris.

Verder zal er een ritueel plaatsvinden om edelstenen en kristallen terug te geven aan Moeder aarde.

3de dag is helemaal vrij in te vullen....wandelen, niks doen......museum bezoeken...of chocolaterie...Grotten van Hotton.

4de dag voor bezoek heilige Haina rots en prachtig ritueel bij de Devilsrots, STERRENSPIEGEL genoemd doordat als er water op staat, je de sterren erin kan zien.

5de dag, na gezamenlijk ontbijt, opruimen en spullen in de auto zetten, want we komen dan niet meer in ons huisje terug. Op de terugweg naar huis kunnen we een bezoek brengen aan het Radhades Hari Krisna klooster en daar een gezamenlijke vegetarische Indiase maaltijd nuttigen, waarna we goed geaard weer naar huis kunnen rijden.


We laten ons elke dag verrassen wat er verder gebeuren mag.....dat doen we elke dag eigenlijk, dit "programma" is meer een rode draad die we kunnen volgen, maar ik ga meestal mee met de flow, niets hoeft, (bijna) alles mag...ik neem dan ook de vrijheid om alles aan te passen, wanneer me dat beter lijkt. We kunnen ook samen koken (kosten samen delen) of gezellig uit eten gaan...Durbuy en de Ourthe liggen vlakbij... 


Ik ga graag met niet te grote groepen, dus als het huis volzet is, zijn die plaatsen vergeven. De kosten voor deze midweek is € 333 voor een gedeelde 2 persoonskamer en € 399 voor een prive kamer, als deze er nog is, dus als je graag mee wilt, graag zo snel mogelijk opgeven. De vakantie gaat door bij 6 personen.

Dit is inclusief 4 overnachtingen, 4 x biologische ontbijt, rituelen, gezamenlijk klankconcert, meditatie en wat er zo al ter tafel komt, go whit the flow....Ik neem de vrijheid om het "programma" ten alle tijden om te gooien.


De benzine kosten voor degene die deze dagen wil rijden, zullen ter plaatse geregeld worden onder de deelnemers. We gaan milieuvriendelijk carpoelen aldaar en proberen voor de heen en terug reis hetzelfde te creëren.


Ga je mee om deze plek te ervaren, geef je op per mail of bel me effe. Je bent pas verzekerd van een plekje, na je aanbetaling, die je mag doen bij voldoende deelnemers.

Bij opgave volgt uiteraard meer info, ik heb er in elk geval super veel zin in,

KOM GEWOON DOEN, liefs Lilian

0475573238 of 0642369723 of dakini@kpnplanet.nl

BACK TO BASIC WEEKEND PANHEEL op bezoek op OER KRACHTPLEKKEN IN LIMBURG 

Je kan onder de sterrenhemel slapen ( of onder afdak ) of in de joert of tuinhuisje of je eigen tentje opzetten als je dat liever hebt. Er is verder niets op T GOOD, alleen een h.u.d.o.

We komen op vrijdag  om 10.30 uur bij elkaar en gaan na een kop thee meteen op pad. We gaan deze 2 dagen naar KRACHTPLEKKEN in de buurt, want in Midden Limburg lopen meerdere Maria ley lijnen en veel kerken zijn hierop gebouwd, onder andere Kapel onder de Linden in Thorn. Hier Prachtig Maria licht waar we ons op gaan afstemmen onder de Linden bomen en als het goed is kunnen we de onvoorwaardelijke liefde gaan voelen. Als mannelijke tegenpool staat in Thorn de St. Michaëls abdijkerk. De sterkste krachtplek is die, waar de mummie op ligt en onder het doopfont loopt het oerwater van Moeder Aarde, ook een zeer krachtige plek. Er lag een steen onder het altaar, die het bloed deed vertragen, waardoor de Pastoors ziek werden, vandaar dat het altaar in 1992 naar achter is geplaats. Zo wordt deze dag alles in evenwicht gehouden, yin – yang. Ook gaan we naar de “Versteende bomen” in de buurt om een klank-drum-heling ritueel te ondergaan. Er is ook de gelegenheid om het spiraal te lopen in Panheel en terug te keren naar je bron en er zal een medicijnwiel heling plaatsvinden aldaar. Laat je verder verrassen en bij opgave volgt meer info. Deze ervaring duurt tot ongeveer 17.30 uur zaterdag, de herinneringen het helende effect duurt vele malen langer. Kosten € 88 voor beide dagen en overnachting, inclusief drinken, lekkers en ontbijt. Lunch is voor eigen rekening, je kan ook zelf iets meenemen, maar er zal gelegenheid zijn om ergens te lunchen en we doen POTLACH voor het diner op vrijdag.

HET WEEKEND GAAT PAS DOOR BIJ 5 DEELNEMERS


16 JULI GEDEELTELIJKE MAANSVERDUISTERING, VUUR OF WATER RITUEEL, DRUMMEN EN OVERNACHTING IN JOERT IN PANHEEL of onder de STERRENHEMEL ONDER GROOTMOEDER MAAN kosten 44 euro incl. biologisch ontbijt en potlach voor 's avonds, wat lekkers en wat te drinken.

We komen om 19.30 uur samen, want de gedeeltelijke maansverduistering zal van 20.43 uur beginnen, wat we visueel zullen missen, maar we zullen het zeker voelen en al rituelen uitvoeren. Om 23.31 zal het op het hoogtepunt zijn en de eclips eindigt om 2.20 uur, voor wie dan nog niet in zijn nestje ligt. KOM HET GEWOON EENS MEE BELEVEN, DOEN, ik hoor graag van je
STILTE WEE in Panheel op T Good


Vind de weg naar jezelf terug, vind je eigen DNA blauwdruk, je eigen universele zelf, je Bron. Een weekendje in stilte in de natuur doorbrengen en in de joert of in je eigen tentje slapen. Even onthaasten, geen telefoon, je hoeft effe niks te regelen, even tijd voor jezelf…

We komen tegen een uur of 10.00 uur bij elkaar en spreken daar nog wat dingen door. Dan is het stil en kan je de prachtige energie gaan voelen van deze bijzondere plek aan het water of voor jezelf wat gaan mediteren en al wat aan de stilte wennen tot aan de potlach lunch. We zetten alles samen klaar in stilte en ruimen ook weer samen op. Wim zal thuis alles afwassen. Els Sleutels van www.ademcirkel.nl zal ’s middags een adem sessie geven en zal de enige zijn die praat. Daarna zal er gelegenheid zijn om zelf een medicijnwandeling te maken en spullen te zoeken om er daarna samen een natuurlijke mandala van te maken en/of een vuur of water Despacho.

Na een heerlijke goed gevulde vegetarische biologische soep met brood en zalige kruiden boter, zal er ’s avonds een vuurritueel zijn, waarin we al onze zorgen aan het vuur mogen geven en kracht ervoor in de plaats mogen vragen en ervaren. Ook zullen er klanken zijn van Sjamanendrums en ratels. Er zal thee en wat lekkers klaar staan en een kruidig slaapmutsje. Hopelijk hebben we een mooie sterrenhemel met Grootmoeder Maan aan de hemel. Om vervolgens in ons bedje duiken en ons over te geven aan fantastische dromen, als het weer het toelaat, kan je je ook de hele nacht in het licht van Grootmoeder Maan baden.

Na een biologisch ontbijt waarbij we samen alles klaarzetten en opruimen kan je het spiraal lopen om helemaal bij je eigen bron uit te komen. Hiervoor heb je een duivenveer nodig, die je hopelijk op je pad vind de komende dagen dat je gaat wandelen, anders heb ik er wel een, maar het is fijn om een eigen te hebben. Duif vind altijd haar weg terug…

De andere kunnen dan in hun eigen ‘nestje’ zoals ik dat altijd noem plaatsnemen of in het medicijnwiel, de joert, het rozenkwarts hartchakra, of het Godinnentempeltje om te mediteren tot dat jij aan de beurt bent. Neem je eigen Sjamanendrum, oceaandrum of ratel mee als je die hebt, anders kan je er altijd een lenen. Er zal een pauze zijn voor de lunch.

Nadat iedereen het spiraal heeft gelopen en is geweest heb je de gelegenheid om je spullen op te ruimen, nog steeds in stilte. Daarna zullen we een HART dansoefening doen en mag je als je dat wil in stilte naar huis gaan. Mocht je wat van je ervaring willen delen, dan blijf je nog even voor de thee en kunnen we ervaringen uit wisselen, maar het is ook oke als je in stilte naar huis keert. Voel wat goed voor je is en waar JIJ BLIJ VAN WORDT.

Kosten voor dit bijzonder stilte weekend zijn  € 150   
© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden