Spirituele vakanties

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR

 

 

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden

Spirituele vakanties

Nabij Weris, in de prachtige Ardennen, ook wel het Stone Henge van België genoemd in het voorjaar van 13 tot en met 17 mei 2019 LAAT JE HOREN BIJ INTERESSE VIA APP OF MAIL

 

We gaan prachtige rituelen neer zetten op verschillende krachtplekken op Moeder Aarde.

We gaan zeer zeker ook het leven vieren. Klanken, zullen als een rode draad door deze vakantie heen zweven, van drum, fonoforese, chimes, oceaandrums en klankschalen en het mooie geluid van veel gelach. Het zal een verrijking voor je zijn om deze helende krachten te ondergaan. GUN HET JEZELF GEWOON EENS, GOED VOOR JEZELF ZORGEN.

Van maandag tot en met vrijdag gaan we dan een groepje vormen, die samen deze mooie plekken zullen gaan bezoeken en laten we ons onderdompelen in deze prachtige energie. Ons prachtige huis heeft een grote tuin en je loopt snel de bossen in om te wandelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zullen geen vast programma hebben, maar we gaan mee met de flow...

De eerste avond zullen we POTLUCK doen. Dwz. ieder brengt iets mee, eten EN drinken, om samen te delen met elkaar, liefs biologisch. Daarna kunnen we nader kennis maken met elkaar, goed aankomen en aarden en eventueel een altaartje voor die dagen samen maken en zal er een gezellig samenzijn volgen.

2de dag, gaan we na een heerlijk biologisch ontbijt de stenen al verkennen in Weris.

Verder zal er een ritueel plaatsvinden om edelstenen en kristallen terug te geven aan Moeder aarde.

3de dag is helemaal vrij in te vullen....wandelen, niks doen......museum bezoeken...of chocolaterie...Grotten van Hotton.

4de dag voor bezoek heilige Haina rots en prachtig ritueel bij de Devilsrots.

5de dag, na gezamenlijk ontbijt, opruimen en spullen in de auto zetten, want we komen dan niet meer in ons huisje terug. Op de terugweg naar huis kunnen we een bezoek brengen aan het Radhades Boeddhistisch klooster en daar een gezamenlijke vegetarische Indiase maaltijd nuttigen, waarna we goed geaard weer naar huis kunnen rijden.

We laten ons elke dag verrassen wat er verder gebeuren mag.....dat doen we elke dag eigenlijk, dit "programma" is meer een rode draad die we kunnen volgen, maar ik ga meestal mee met de flow, niets hoeft, (bijna) alles mag...ik neem dan ook de vrijheid om alles aan te passen, wanneer me dat beter lijkt. We kunnen ook samen koken of gezellig uit eten gaan...Durbuy en de Ourthe liggen vlakbij...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ga graag met niet te grote groepen, dus als het huis volzet is, zijn die plaatsen vergeven. De kosten voor deze midweek is €299 voor een gedeelde 2 persoonskamer en € 366 voor een prive kamer, dus als je graag mee wilt, graag zo snel mogelijk opgeven. De vakantie gaat door bij 6 personen.

Dit is inclusief 4 overnachtingen, 4 x biologische ontbijt, rituelen, gezamenlijk klankconcert, meditatie en wat er zo al ter tafel komt, go whit the flow....Ik neem de vrijheid om het "programma" ten alle tijden om te gooien.

 

De benzine kosten voor degene die deze dagen wil rijden, zullen ter plaatse geregeld worden onder de deelnemers. We gaan milieuvriendelijk carpoelen aldaar en proberen voor de heen en terug reis hetzelfde te creëren.

 

Ga je mee om deze plek te ervaren, geef je op per mail of bel me effe. Je bent pas verzekerd van een plekje, na je aanbetaling.

Bij opgave volgt uiteraard meer info, ik heb er in elk geval super veel zin in,

KOM GEWOON DOEN, liefs Lilian

0475573238 of 0642369723 of dakini@kpnplanet.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOLLE MAANSVERDUISTERING in BACK TO BASIC WEEKEND PANHEEL Lughnassad 27 / 28 juli zal Mars het dichtste bij de Aarde staan en zal er een meteorieten regen te zien zijn als we geluk hebben. Je kan onder de sterrenhemel slapen ( of onder afdak ) of in de yurt of tuinhuisje of je eigen tentje opzetten als je dat liever hebt. Er is verder niets op T GOOD, alleen een h.u.d.o.

We komen op vrijdag de 27ste om 10.30 uur bij elkaar en gaan na een kop thee meteen op pad. We gaan deze 2 dagen naar KRACHTPLEKKEN in de buurt, want in Midden Limburg lopen meerdere Maria ley lijnen en veel kerken zijn hierop gebouwd, onder andere Kapel onder de Linden in Thorn. Hier Prachtig Maria licht waar we ons op gaan afstemmen onder de Linden bomen en als het goed is kunnen we de onvoorwaardelijke liefde gaan voelen. Als mannelijke tegenpool staat in Thorn de St. Michaëls abdijkerk. (waar overigens een prachtig Maria Magdalena beeld staat) Zo wordt alles in evenwicht gehouden, yin – yang. Ook gaan we naar de “Versteende bomen” in de buurt om een klank-drum-heling ritueel te ondergaan. Er is ook de gelegenheid om het spiraal te lopen in Panheel en terug te keren naar je bron en er zal een medicijnwiel heling plaatsvinden aldaar. Laat je verder verrassen en bij opgave volgt meer info. Deze ervaring duurt tot ongeveer 17.30 uur zaterdag, de herinneringen het helende effect duurt vele malen langer. Kosten € 77 voor beide dagen en overnachting, inclusief drinken, lekkers en ontbijt. Lunch is voor eigen rekening, je kan ook zelf iets meenemen, maar er zal gelegenheid zijn om ergens te lunchen en we doen POTLACH voor het diner op vrijdag.

 

HET WEEKEND GAAT PAS DOOR BIJ 5 DEELNEMERS