Spirituele vakanties

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR

 

 

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden

Spirituele vakanties

Nabij Weris, in de prachtige Ardennen, ook wel het Stone Henge van België genoemd

 

We gaan prachtige rituelen neer zetten op verschillende krachtplekken op Moeder Aarde.

We gaan zeer zeker ook het leven vieren. Klanken, zullen als een rode draad door deze vakantie heen zweven, van drum, fonoforese, chimes, oceaandrums en klankschalen en het mooie geluid van veel gelach.

 

Van maandag tot en met vrijdag gaan we dan een groepje vormen, die samen deze mooie plekken zullen gaan bezoeken. Ons prachtige huis ligt lekker afgelegen met een grote tuin en je loopt snel de bossen in om te wandelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zullen geen vast programma hebben, maar we gaan mee met de flow...

De eerste avond zullen we POTLUCK hebben. (ieder brengt iets mee, eten EN drinken, om samen te delen met elkaar, liefs biologisch. Daarna kunnen we nader kennis maken met elkaar, goed aankomen en aarden en eventueel een altaartje voor die dagen samen maken en zal er een gezellig samenzijn volgen.

2de dag, gaan we na een heerlijk biologisch ontbijt de stenen al verkennen in Weris.

Hier zal een ritueel plaatsvinden om edelstenen en kristallen terug te geven aan Moeder aarde. Voor wie wil kunnen we naar de grotten van Hotton gaan.

3de dag is helemaal vrij in te vullen....wandelen, niks doen......muzeum bezoeken...of chocolaterie....bezoek aan Radhades Boeddhistisch klooster

4de dag voorstel voor bezoek heilge Haina rots en ritueel bij de Devilsrots.

5de dag, na gezamenlijk ontbijt, opruimen en spullen in de auto zetten, want we komen dan niet meer in ons huisje terug. Op de terugweg naar huis kunnen we een bezoek brengen aan het Radhades Boeddhistisch klooster en daar een gezamenlijke vegetarische Indiase maaltijd nuttigen, waarna we goed geaard weer naar nuis kunnen rijden.

We laten ons elke dag verrassen wat er verder gebeuren mag.....dat doen we elke dag eigenlijk, dit "programma" is meer een rode draad die we kunnen volgen, maar ik ga meestal mee met de flow, niets hoeft, (bijna) alles mag...ik neem dan ook de vrijheid om alles aan te passen, wanneer me dat beter lijkt. We kunnen ook samen koken of gezellig uit eten gaan...Durbuy en de Ourthe liggen vlakbij...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik werk graag met niet te grote groepen, dus als het huis volzet is, zijn die plaatsen vergeven. De kosten voor deze midweek is €277 voor een 2 persoonskamer en € 355 voor een prive kamer, dus als je graag mee wilt, graag zo snel mogelijk opgeven. De vakantie gaat door bij 6 personen.

Dit is inclusief 4 overnachtingen, 4 x biologische ontbijt, rituelen, gezamenlijk klankconcert, meditatie en wat er zo al ter tafel komt, go whit the flow....Ik neem de vrijheid om het "programma" ten alle tijden om te gooien.

 

De benzine kosten voor degene die deze dagen wil rijden, zullen ter plaatse geregeld worden onder de deelnemers. We gaan milieuvriendelijk carpolen aldaar en proberen voor de heen en terug reis hetzelfde te creëren.

 

Ga je mee om deze plek te ervaren, geef je op per mail of bel me effe. Je bent pas verzekerd van een plekje, na je aanbetaling.

Bij opgave volgt uiteraard meer info, ik heb er in elk geval super veel zin in,

KOM GEWOON DOEN, liefs Lilian

0475573238 of 0642369723 of dakini@kpnplanet.nl