Agenda en nieuwtjes

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR

 

 

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* data spirituele vakantie Ardennen 13 tot en met 17 mei 2019, zie onder tab spirituele vakanties NU € 33 VROEGBOEK KORTING TOT 22 OKTOBER GELDIG

 

 

*Op 1 november zal er met KLANKEN gespeeld worden, mag je zelf ervaren wat verschillende FONOFORESES of stemvorken voor je doen, we MEDITEREN en er zal er een klank bad worden gegeven, samen door alle deelnemers. Je bent dus gever en ontvanger, balans. Aanvang 19.30 uur kosten € 22 Je mag je eigen drum of ratel ook meenemen. Tevens gaan we op zoek naar ons KRACHT OF TOTEM DIER OF DRAAK.

er zal dan gewerkt worden met de kracht en de energie van de Drakenremedies, die je zelf mag invoelen.

 

 

Nieuwjaars zweethut op 19 januari, de dag voor volle maan

 

Wel graag even een belletje of mailtje als je wil komen, alvast bedankt.

Hopelijk zie ik je op een van mijn activiteiten, liefs Lilian 0475573238 of dakini@kpnplanet.nl 0642369723

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....

 

AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.