Agenda en nieuwtjes

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR
VOLG TEN ALLE TIJDEN JE EIGEN PAD7 SEPTEMBER ZWEETHUT THEMA WAT IS  JE UITDAGING ? WIL JE JE ZIEL LATEN GROEIEN ? OMARM DAN LIEVDEVOL JE SCHADUWKANTEN IN DEZE HUT. HET ZET JE IN BEWEGING EN HOUD JE IN BALANS, NEEM RUIMTE, VERTROUW JE INGEVINGEN EN ZIE DE TEKENEN, LUISTER, SCHOON JEZELF OP, WEES MOEDIG EN KOM UIT JE COMFORTZONE....GEEF JE GEWOON OP DUS... 


21 september KLANKSCHALEN IN HET WARME WATER, AL FLOTEND, SOMS ONDERSTEUND DOOR CRANIO-SACRAAL, in samenwerking met Suzanne van WaterMoments in Soerendonck. om 11 en om 12 uur, kosten per keer 55 euro, app me 0642369723Ga mee de plekken herontdekken waar we spirits van het ‘oud’ landschap nog kunnen ontmoeten, waar bomen nog hetzelfde fluisteren dan jaren geleden, waar waterpoelen en bronnen nog je terugbrengen naar je oorsprong en waar steencirkels en grafheuvels je de kracht geven die je nodig hebt op dit moment. Ga rustig zitten, maak contact en luister wat ze je te vertellen hebben.

SPIRITUELE VAKANTIE NAAR DE BELGISCHE ARDENNEN IN WERIS, HET STONE HENGE VAN BELGIE, IN DE HERFSTVAKANTIE VAN 14 T/M 18 OKTOBER met bezoek aan RADHADESH Hari Krisna klooster, rituelen, klanken, plezier, heerlijk eten en drinken, zalig vakantie vieren met gelijk gestemde mensen in een prachitge omgeving.  kijk verder bij spirituele vakanties tab. DOE EENS GEK EN GA GEWOON GEZELLIG MEE

    

VRIJDAG 13 DECEMBER 2019             NIEUW-NIEUW-NIEUW

NUSTA KARPAY 7 INWIJDINGEN IN DE GODINNEN ENERGIE VAN DE PERUAANSE ANDES

Wil je zeker zijn van een plekje, geef je dan alvast op, kosten 44 euro per bijeenkomst.


Wel graag even een belletje of mailtje als je wil komen, alvast bedankt.

Hopelijk zie ik je op een van mijn activiteiten, liefs Lilian 0475573238 of dakini@kpnplanet.nl 0642369723
 Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.
Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....


AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden