Nieuws

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR

 

 

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden

 

 

 

 

 

 

 

 

KLEINE MAANHUT ( 4 x ) op een zaterdag of zondagmiddag (ligt aan de voorkeur van de meeste deelnemers) vanaf 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur, zullen er kleine Maanhutten gegeven worden, ook voor mannen dit keer. Als je je voor alle vier opgeeft zijn de kosten € 99 losse keren zullen Є 33 gaan kosten, inclusief drinken en wat lekkers.

GRAAG BIJ INTERESSE EEN SEINTJE ALS JE 1 of meerdere MEE WIL DOEN, meer info onder desbetreffend onderwerp op site.

 

Op zaterdag 30 juni zullen we het SPIRAAL gaan lopen, al waar je je weg TERUG NAAR DE BRON mag vinden, tevens zal je de kans hebben om in het HEXAGRAM te verblijven en/of in de URIM stoel in de yurt hopelijk. Dit ritueel zal zonder te spreken uitgevoerd worden, IN STILTE. Je zult alleen de ratel of drum horen…en de geluiden van de omgeving, het ruisen van de bomen en het geluid van vogels en misschien wel kikkers.

 

*Op 22 of 23 september MABON, herfst equinox, zal er een Medicijnwielheling in Panheel gegeven. Je gaat op zoek naar waar JIJ bent op dat moment in het Medicijnwiel, gaat een ‘nestje’ maken aldaar en ik zal dat alles ondersteunen met Sjamanendrum, ratel. ook trekken we een Sjamanenenkaart die ons verder op ons pad mag helpen. Je mag je eigen drum en of ratel meenemen.

 

* op 20 of 21 oktober zal er een TRANSREIS worden gegeven en kun je op zoek gaan naar je Krachtdier dat altijd bij je is. Ook kunnen op zoek gaan naar het krachtdier van dat moment. Ook wordt je totemdier geroepen.

 

*Op 3 of 4 november zal er met KLANKEN gespeeld worden, mag je zelf ervaren wat verschillende FONOFORESES of stemvorken voor je doen, we MEDITEREN en er zal er een klank bad worden gegeven, samen door alle deelnemers. Je bent dus gever en ontvanger, balans.

 

Tevens wordt je op iedere bijeenkomst gesmugd op een andere manier en ga je goed geaard weer naar huis terug.

 

 

 

 

 

 

BACK TO BASIC WEEKEND MET VOLLE MAANSVERDUISTERING OP 27 EN 28 JULI, meer info bij spirituele vakanties OP KRACHTPLEKKEN IN MIDDEN LIMBURG en kopelijk EEN METEORIETENREGEN, zie verder onder spirituele vakanties, scrol daar door naar beneden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....

 

AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.