Agenda en nieuwtjes

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR
VOLG TEN ALLE TIJDEN JE EIGEN PAD


16 Juli VOLLE MAANSVERDUISTERING VUUR/ WATER RITUEEL MET OVERNACHTING IN DE JOERT OF ONDER DE PRACHTIGE STERREN HEMEL.


SPIRITUELE VAKANTIE NAAR DE BELGISCHE ARDENNEN IN WERIS, HET STONE HENGE VAN BELGIE, IN DE HERFSTVAKANTIE VAN 14 T/M 18 OKTOBER met bezoek aan RADHADESH Hari Krisna klooster, rituelen, klanken, plezier, heerlijk eten en drinken, zalig vakantie vieren met gelijk gestemde mensen in een prachitge omgeving.  

    

VRIJDAG 13 DECEMBER 2019             NIEUW-NIEUW-NIEUW

NUSTA KARPAY 7 INWIJDINGEN IN DE GODINNEN ENERGIE VAN DE PERUAANSE ANDES

Wil je zeker zijn van een plekje, geef je dan alvast op


Wel graag even een belletje of mailtje als je wil komen, alvast bedankt.

Hopelijk zie ik je op een van mijn activiteiten, liefs Lilian 0475573238 of dakini@kpnplanet.nl 0642369723
 Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.
Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....


AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden