Nieuws

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR

 

 

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* data spirituele vakantie Ardennen 13 tot en met 17 mei 2019, zie onder tab spirituele vakanties NU € 33 VROEGBOEK KORTING TOT 22 SEPTEMBER GELDIG

 

 

 

 

*Op 9 september zal er in het Medicijnwiel een DRAKENMEDITATIE in Panheel gegeven worden of in de joert. Kosten € 22, van13.30 - 16.00 uur. Je gaat met hulp van de Drakenremedies deze beleven. Je mag je eigen drum en of ratel meenemen. Wij hebben ook ratels te leen of te koop zelfs.

 

* op 19 oktober zal er een TRANSREIS worden gegeven en kun je op zoek gaan naar je Krachtdier dat altijd bij je is. Met hulp van dat krachtdier kunnen op zoek gaan naar de Draak die misschien naast je loopt, zonder dat je er erg in hebt. Drakenremedie zal je daarbij gaan helpen.

 

*Op 1 november zal er met KLANKEN gespeeld worden, mag je zelf ervaren wat verschillende FONOFORESES of stemvorken voor je doen, we MEDITEREN en er zal er een klank bad worden gegeven, samen door alle deelnemers. Je bent dus gever en ontvanger, balans. Aanvang 19.30 uur kosten € 22 Je mang je eigen drum of ratel ook meenemen.

 

BACK TO BASIC WEEKEND, waar je je weer helemaal op kan laden en aarden of gewoon effe helemaal loslaten, OP.... , we bezoeken verschillende KRACHTPLEKKEN IN MIDDEN LIMBURG met Michael, Maria en Maria Magdelena energie op Drakenleylijnen, zie verder onder spirituele vakanties, scrol daar door naar beneden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....

 

AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.