Agenda en nieuwtjes

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR
VOLG TEN ALLE TIJDEN JE EIGEN PADMOCHT JE INTERESSE HEBBEN IN DE BAARMOEDER RITE, OCEAANDRUM OF RATEL, AQUA DE FLORIDA WATER MAKEN OF EEN ANDER RITUEEL WAT NIET OP DE AGENDA STAAT, LAAT HET ME DAN HOREN, DAN ZET IK JE OP DE LIJST. ALS ER DAN VOLDOENDE DEELNEMERS ZIJN, SPREKEN WE EEN DATA AF.


2 en 30 november KLANKSCHALEN IN HET WARME WATER, AL FLOTEND, SOMS ONDERSTEUND DOOR CRANIO-SACRAAL, HEERLIJK ALLE SPANNING LOSLATEN TIJDENS DIT GEBEUREN EN JE GEEST, ZIEL EN LICHAAM  BETER IN BALANS BRENGEN, IN EEN ZALIGE ONTSPANNENHEID. in samenwerking met Suzanne van WaterMoments in Soerendonck. om 11 uur, kosten 55 euro, app me 064236972323 OKTOBER OP ZOEK NAAR JE KRACHT OF TOTEM DIER 19.30 UUR


21 NOVEMBER MEDITATIEKLANKBAD OP MEDITATIELOVED IN HAEL met FONOFORESES 19.30 UUR

    

VRIJDAG 13 DECEMBER 2019             NIEUW-NIEUW-NIEUW

NUSTA KARPAY 7 INWIJDINGEN IN DE GODINNEN ENERGIE VAN DE PERUAANSE ANDES

Wil je zeker zijn van een plekje, geef je dan alvast op, kosten 44 euro per bijeenkomst. We gaan per bijeenkomst EEN NUSTA KARPAY inwijding doen, zodat  je alle inwijdingen in de materie kunt  omzetten.  We spreken met de groep de volgende data af, tussen de 21 en 28 dagen.


25 januari NIEUWJEJAARS ZWEETHUT, WAT WIL JE NIET MEER MEENMEN 2020 IN ? LAAT OUDE BALAST LOS EN BEGIN FRIS AAN DIT MAGISCHE JAAR MET DE EERSTE NIEUWE MAAN IN 2020


18 FEBRUARI DAKINI DAG 2020Wel graag even een belletje of mailtje als je wil komen, alvast bedankt.

Hopelijk zie ik je op een van mijn activiteiten, liefs Lilian 0475573238 of dakini@kpnplanet.nl 0642369723
 Ons "winkeltje" is open op afspraak. Naast de producten die ik zelf maak, (zie prijs lijst) heb ik ook edelsteenhangertjes, dromenvangers, sieraden, engelenkaartjes in het dialect, alert op de weg, kaarsjes, wierook, wasnootjes, energie zuinige magnobollen, windgongs, DNA spiraal, engelenroepertjes, keltische boekenleggers, spirit roepertjes, kristallen bollen en piramides en nog veel meer. Mocht je een bezoekje willen brengen of een bestelling afhalen, altijd van harte welkom na een seintje. Er zijn op het moment geen vaste openings tijden, maar als ik er ben is het open.
Verbeterde, als of dat nog kan.....maar ook ik groei door....


AURA-STRALINGS BESCHERMER in kleine plastic flesjes VOOR IN JE BROEKZAK OF IN JE BH voor € 2.95 per stuk, 2 voor € 5 (ik stuur ze ook op voor € 1 extra) Beschermt je tegen de energie van andere mensen en helpt je om bij jezelf te blijven, geaard en veilig. Ook voor als je last hebt van straling van computer, je GSM, aardstralen, dect telefoon e.d. Onder andere gemaakt van de stenenelixer; tijger-katten- en slangenoog, verschillende E.E.N. energetica, bloesem remedie van stinkende gouwe, duizendblad en wijnruit, combinatie stralingsremedie en de Engelensteen Seleniet.

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden