Massage

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR

 

 

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden

Massage

Gun je jezelf wel eens een massage als je géén klachten hebt?

 

Masseren is jezelf verwennen, je hoeft alleen maar te liggen en te voelen hoe goed het voor jou en je lichaam is om aangeraakt te worden, aandacht te krijgen, warm te worden en spanningen los te laten. Een massage krijgen is een pas op de plaats maken, stilstaan bij jezelf, genieten en na afloop loom en ontspannen zijn en je tegelijk energieker te voelen, beter in je vel te zitten.

 

Men gaat ervan uit dat alle ziekten zowel lichaam als geest beïnvloeden. Massages zijn werkzaam op zowel lichamelijk als op geestelijk niveau. Alle lichaamsfuncties worden erdoor gestimuleerd, zoals: ademhaling, zenuwen, endocriene klieren, bloedsomloop, spieren, skelet, spijsvertering, lymfvatenstelsel en het afweersysteem van het lichaam wordt erdoor ondersteund en de immuniteit versterkt. Massages zorgen ervoor dat je bloed beter gaat stromen en als dat gebeurt gaat ook je energie weer stromen. Blokkades, die op den duur tot klachten zouden kunnen gaan leiden worden zo opgelost, zodat je allerlei klachten voor kunt zijn. 

 

Al de volgende massages zorgen ervoor dat het lichaam weer prikkels krijgt, zodat het weer in staat is zelf te herstellen en de genezing in werking te zetten. Openstaan en de wil te genezen zijn voldoende.

 

 

 

ONTSPANNENDE KRUIDENSTEMPEL OF SAWADEE MASSAGE MET WARME OLIE

 

Eerst wordt je huid verwend met een ontgiftende gember olie, die is aangevuld met heerlijke ruikende etherische olie om vervolgens bestrooit te worden met Himalaya zout. Dan volgen de warme vochtige biologische stempels met 49 verschillende kruiden, die elk hun eigen geneeskrachtige werking hebben. Deze handelingen tesamen bevorderen de doorbloeding en activeren de stofwisseling. Zuren en gifstoffen worden zo via de huid uitgescheiden en je huid glimlacht weer.

 

 

KLANKMASSAGE of KLANKMEDITATIE of HELING

 

De Sjamanen, Heksen en Druïden, wisten het al, door klank=trilling=energie, kan je lichaam weer aangezet worden dat het zichzelf aanzet tot genezen.

 

Door middel van klankschalen, Sjamanendrum en andere ritmische instrumenten, verzameld van overal in de wereld, kom je in een zeer diepe ontspanning terecht. Je lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water en dat wordt door de trilling van de instrumenten in beweging gebracht. Hierdoor kan van alles loskomen in je lichaam en kunnen blokkades oplossen, zodat je energie weer kan gaan stromen.

 

Een zalige gewaarwording, onderga dit klankbad van allerlei geluiden en geuren en laat ze zalig bij je binnenkomen, dompel je onder, het zal je goed doen. Het geeft een hele mooie energie, die je nog lange tijd daarna zal voelen.

Voor meer info kijk bij klankbad droomtijd.