Agenda

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR

 

 

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden

Agenda

 

 

IK WENS JE HET LICHT VAN VADER ZON

DE GEBORGENHEID VAN MOEDER AARDE

DE VUURKRACHT EN INSPIRATIE VAN HET OOSTEN

HET VERTROUWEN EN LIEFDE VAN HET ZUIDEN

DE WILSKRACHT EN DE MAGIEI VAN HET WESTEN

EN DE REINHEID EN WIJSHEID VAN HET NOORDEN...

MAY YOU WALK IN BEAUTY AND STAY CLOSE TO YOUR OWN HEART.

 

ROEëJ TENT IS OP donderdag IN PanHEEL, aanvang 19.30 uur 7 juni.

De Roeëj tent is een maandelijkse bijeenkomst voor vrouwen om weer de Godin in ons zelf terug te vinden of te (her) activeren. We komen samen om in alle RUST weer bij onze eigen IK te komen, onze Vrouwelijke blauwdruk. We kunnen evengoed dingen doen met elkaar, praten, dansen, zingen, drummen, mediteren, delen, kwebbelen, in het vuur staren, naar de natuur luisteren, af en toe eens zuchten, NIKS DOEN.

Er is geen vast programma, soms wel een thema, maar bijeenkomst van gelijk gestemde zielen die even NIKS hoeven, geen zorgen, geen telefoon, geen verantwoording, gewoon lekker jezelf ZIJN.

 

We zullen met de flow mee mogen gaan en zien waar het schip strand…hihihi of de tent…Energetische uitwisseling € 15 en wat lekkers meenemen, mag zoet, hartig of vloeibaar zijn. Maar mocht dat een belemmering voor je zijn, kunnen we altijd nog iets uitwisselen met gesloten beurzen, strijken doe ik niet graag met mijn arm b.v. Want geld mag geen belemmering zijn om mee te doen. Geef je gewoon op en doe eens gek

 

Zweethut 16 juni in 2018

 

23 juni SJAMANENDRUM MAKEN van BIZON OF KOE of wat er verder voorhanden is, is natuurlijk niet te zeggen. In EEN dag, inclusief biologische uitgebreide lunch en drinken € 222 en drum inwijding andere dag, zie voor meer info onder Sjamanendrum tab.

 

Wel graag even een belletje of mailtje als je wil komen, alvast bedankt.

Hopelijk zie ik je op een van mijn activiteiten, liefs Lilian 0475573238 of dakini@kpnplanet.nl 0642369723