Agenda

DAKINI, PRAKTIJK MET

HULP UIT DE NATUUR

 

 

© Natuurlijk Dakini - Alle rechten voorbehouden

Agenda

 

 

JE MAG BESLUITEN TE LEREN JEZELF TE HELPEN...

 

 

 

 

1 september SJAMANENDRUM MAKEN van BIZON OF KOE of wat er verder voorhanden is, is natuurlijk niet te zeggen. In EEN dag, inclusief biologische uitgebreide lunch en drinken € 222 en drum inwijding andere dag, zie voor meer info onder Sjamanendrum tab.

 

9 september DRAKEN MEDITATIE in het MEDICIJNWIEL als voorbereiding op de WORLD DRAGON DAY met hulp van de 7 Drakenremedies, neem ook je eigen drum mee, wij heben ratels om 13.30 uur

 

6 OKTOBER ZWEETHUT. WORLD DRAGON DAY De bedoeling van de zweethut is om lichaam, ziel en geest te reinigen, om de communicatie met de Grote Geest te vergemakkelijken. Deze hut zal staan in het teken van de diermagie, je dierzelf. We zullen dan ook met Draken remedies werken deze Dragon day en ons afstemmen op een gezamelijke meditatie over de hele wereld. Als je goed luistert zal je leiding ontvangen en zal je de kracht van je huidig dier ontvangen, dat wat NU met je mee loopt, (de gevleugelde, de gevinde en viervoetige zusters en broeders weten veel mee dan wij…) Het zal je nieuwe kracht geven om verder te gaan op je heilige pad. Bewandel dit pad in goedheid en vriendelijkheid, liefde is een goede gids.

*Er bestaat de mogelijkheid om dieper en langer in deze energie te verblijven door te overnachten tegen meerprijs van € 22 in de yurt of in je eigen tentje.

 

19 OKTOBER TRANSREIS TOTEM OF KRACHT DIER in JOERT, misschien wel je Draak ontmoeten.

 

1 NOVEMBER KLEINE MAANHUT KLANK BAD met o.a. fonoforeses in joert.

 

Wel graag even een belletje of mailtje als je wil komen, alvast bedankt.

Hopelijk zie ik je op een van mijn activiteiten, liefs Lilian 0475573238 of dakini@kpnplanet.nl 0642369723

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DATA SPIRITUELE VAKANTIE 13 tot en met 17 mei 2019, zie verder onder tab spirituele vakanties, GA GEWOON EENS OF NOG EEN KEER MEE, GEZELLIG, LIEFS